Haberler

Uzman çavuş tarafından darbedildiğini öne süren Dr. Tahir Tarımer ilk kez konuştu: İpin ucu kaçtı, keşke olmasaydı

Güncelleme:

Muğla'da Uzman Çavuş A.A'nın saldırısına uğradığını öne sürerek şikayetçi olan fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği tespit edilen Dr. Tahir Tarımer suskunluğunu bozdu. Görüntüleri izlemediğini söyleyen Tarımer, "Resmi evrakı almak için müdahale ettim. Boğazıma sarıldı, gözlüğüm kırıldı. Darp raporu aldım. Güvenliğe söyleyip tutanak tutturabilirdim ama korktum" dedi. Tarımer, uzman çavuşun protesto edilmesi içinse "İpin ucu kaçtı. Keşke olmasaydı, çok utandım" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş A.A, 14 Mart'ta saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen uzman çavuş, kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı.

Uzman çavuş tarafından darbedildiğini öne sürmüştü! Türkiye'nin konuştuğu Dr. Tahir Tarımer suskunluğunu bozdu

DARBEDİLDİĞİNİ ÖNE SÜRÜP ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Tarımer, tartışma sırasında Aladağlı, tarafından darbedildiğini ileri sürdü. Vücudunda kızarıklık oluştuğunu ve gözlüğünün kırıldığını söyleyen Tarımer, darp raporu alıp uzman çavuştan şikayetçi oldu. A.A da darp raporu aldı. Apandisit teşhisi konulan uzman çavuş, ameliyat edildi.

Uzman çavuş tarafından darbedildiğini öne sürmüştü! Türkiye'nin konuştuğu Dr. Tahir Tarımer suskunluğunu bozdu

İLK KEZ KONUŞTU

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen olaya ilişkin birçok detay ve haber ortaya çıkarken, konunun odağındaki Dr. Tahir Tarımer günler sonra konuştu. Türkiye Gazetesi'den Fuat Uğur'un aktardığına göre, görüntüleri izlemediğini belirten Dr. Tarımer, sadece evrakları almak istediğini ve korktuğu için öyle davrandığını belirtti. Olayın yaşandığı ve tansiyonun yükseldiği anda daha farklı davranması gerektiğini kabul eden Tarımer, protesto konusunda bilgisi olmadığı ve ipin ucunun kaçtığını söyledi.

Uzman çavuş tarafından darbedildiğini öne sürmüştü! Türkiye'nin konuştuğu Dr. Tahir Tarımer suskunluğunu bozdu

"EVRAKI ALMAK İÇİN MÜDAHALE ETTİM"

Görüntüleri izlemediğini söyleyen Tarımer, "Hasta gece 11.30 sıralarında geldi. Daha önce birkaç hastaneye gidip muayene olmuş, tahlil yaptırmış. Ona Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmesini söylemişler. Burası son basamak hastane. Hasta gergin olabilir, bunu kabul ederiz her zaman. Biz de her gelen hastaya bakmaya çalışıyoruz. Anlattı derdini. Sivil giyimliydi, ben onun asker olduğunu bilmiyordum. Birkaç hastanede testlerini yaptırmış, ona ultrason çektirmesi gerektiğini bildirmişler. Israrla ultrason istedi. Bizde de o saatte ultrason yapacak kimse yoktu. Kan testlerini görelim, tomografi yaparız, daha net sonuç elde ederiz. Ve bu yüzden muayene etmek istedim. Çünkü bir şey atlamayalım istiyoruz. Kabul etmedi ve gideceğini söyledi. Tamamen ultrasona odaklanmıştı. Çünkü öyle demişler ona. Bağırış çağırış başladı aramızda. Dediğim gibi asker olduğunu söylemedi. Asker olduğunu söyleyenleri ikiletmiyorum ben. Ne isterse oldurmaya çalışıyorum. Konuşma normal seyrinden çıktı. Bana 'Bütün doktorlar aynısınız. Aldığınız paralar zehir zıkkım olsun' dedi ve bizim hastane evrakları da elindeydi. İstedim vermedi. Çünkü o evraklar bizim üzerimize kayıtlı. Bu yüzden ceza alan arkadaşlarımız var. Girişte her hastaya kayıt açılıyor ve bizim kurumun evrakı. Kapıya yöneldi gitmek için. Ben de arkasından gittim, evrakı almak için müdahale ettim. Yere düştük. Boğazıma sarıldı, gözlüğüm kırıldı. Darp raporu aldım. Şikâyet ettim ve ardından hastaneden ayrıldım. Sonra olanlardan haberim yok." dedi.

"GÜVENLİK GÖREVLİSİNE SÖYLEYEBİLİRDİM"

Tarımer, "Şimdi 'Başka türlü davranabilirdim' diye aklınızdan geçiriyor musunuz?" sorusuna ise "Örneğin oradaki güvenlik görevlisine söyleyebilirdim. Ama dediğim gibi evrak üzerime zimmetli. Korktum. Ne yapabilirim ki. Hasta da evrakı yere attı. Korkuyla evrakıma sahip çıktım. Tutanakla bu işi sonuca bağlardım. Korktum açıkçası, üzerime zimmetli." yanıtını verdi.

"PROTESTO KONUSUNDA BİLGİM YOK, İPİ UCU KAÇTI"

Hastanede tedavi gören uzman çavuşun taburcu olurken hastane çalışanları tarafından alkışlı protestoya maruz kalması hakkında da konuşan Tarımer, "Alkışlarla protesto konusunda benim bilgim yok. Ben yaşadıklarımı biliyorum. Kimse karışmasın. Ben hiçbir slogan olmasın, sendika, oda filan hiçbir kuruluş karışmasın istedim. Doktorlar katılsın sadece. Ama ipin ucu kaçtı, uçtu gitti. Keşke bunlar olmasaydı, ben çok utandım dedim. Bu iş mecrasından çıktı. İki kurum arasında bir çatışmaya dönsün istemem. Hepimiz aynı devlet terbiyesinden geçtik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (98)

Beyö 4'lü:

para için grev yapanlar vatan uğruna ölenleri protesto eder olmuş

246
63
yanıtYanıtla
Hakan Aslan:

Ağzına sağlık güzel kardeşim Günün hatta yılın sözünü yazmışsın Helal olsun sana ....

yanıt56
yanıt12
sem sem:

Resmi prosedürü bilmeyen yorumcular sallamış durmuş doktora.Muayene olmak zorunda değilsin istemiyorsan imza atar reddediyorum dersin gidersin ne bagırıp çağırıyorsun evrakları alıp kaçırıyorsn.Türkiye gibi hastanelerin iğne atsan düşmeyecek ortamında çalışan insanlara haksızlık ediyorsunuz

60
223
yanıtYanıtla
M.Salih Doğru:

Doktorlar başta olmak üzre tüm sağlık çalışanlarının çalisma ortamı çok zorlu doğru ama o ortamda bulunmaları onların her zaman haklı oldukları anlamına gelmez. Söz konusu doktorun başka görüntülerde internette var bir izle bakalım onlara ne diyeceksin.

yanıt71
yanıt5
sem sem:

M.Salih Doğru evet izledim doktora kadın rapor yazacaksın diyor öncesini vermeleri lazım bu tarz görüntülerin hasta yada yakınının isteğine göre rapor yazılmaz doktor gerekli görürse yazar rapor yazacaksın diye doktora baskı kur doktor sinirlenince yine doktor haksız objektif bakmıyorsunuz

yanıt10
yanıt33
Deniz Deniz:

Ya ne zoru kardeşim 9 da gel 12 paydos et 1 de gir 4 de çık hafta içi 1 gün izinliler dibimizdeki insanlar geleni azarla bir reçete yaz gönder maaşları en az alan 20k böyle dünya işte

yanıt34
yanıt9
Harun Toprak:

Kusura bakmayın hastanede efelenebiliyorsa asker olmaz ondan.

33
247
yanıtYanıtla
Sukru Karaca:

SEN NE SAÇMALIYON HARUN

yanıt94
yanıt10
Nafiz Bozdağ:

Senden ne olunur.. hiç bir şey..

yanıt17
yanıt7
HALİS ER:

kansız bir sağlık çalışanı daha

230
42
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title