Haberler

Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu madde kartelinin elebaşı İstanbul'da yakalandı

Güncelleme:

Hollanda tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonu tebrik ederek, uluslararası organize suç örgütlerine ve zehir tacirlerine karşı mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

Hollanda tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya, uyuşturucu kartelinin "Kartel-5" operasyonunda yakalandığını belirtti. Yerlikaya, paylaşımında uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi.

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Hollanda tarafından İnterpol Kırmızı Bülteniyle "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçundan uluslararası seviyede aranan Uyuşturucu Madde Kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yapılan "Kartel-5" operasyonuyla yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine asla nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu İstanbul Kağıthane'de yakalanan ve hakkında Kırmızı bültenle yakalama kaydı bulunan Rawi Ali Qureshı'nin; Hollanda 'da uyuşturucu ticareti ve ithalatında dünya çapında önemli bir rol oynadığı, dünyanın birçok ülkesinde geniş bir suç ağına sahip olduğu ve bunu büyük miktarlarda kokain ithal etmek amacıyla nakliye hatları kurduğu, Hollanda'ya gemi, sürat tekneleri ve havayoluyla toplam 6 Ton uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı, Uyuşturucu madde için depolama tesislerini organize ettiği ve Uyuşturucu maddelerin finansörlüğünü yaptığı tespit edildi. Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Ülkemizi Ulusal ve Uluslararası Organize Suç Örgütlerinden, Zehir Tacirlerinden Temizlemeye Kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanı İstanbul Hollanda Uluslararası Uyuşturucu İstanbul Suç Operasyon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

sade vatandaş:

Türkiye uyuşturucu kaçakçılarının cenneti oldu kara parası olan uyuşturucu kaçakçısı olan burada ipini koparan buraya geliyor İstanbul kim oldukları, kimlikleri meçhul milyonlarca göçmenden geçilmiyor bir yandan her taraf suçlu dolduruluyor öte yandan bu suçlularla mücadele yapılıyor ne yapılmak isteniyor

30
2
yanıtYanıtla
Burak Tunç:

Bilmem o karteli yakaladık şunu yakaladık eee kanıt. Kanıt yok abi bende isterim ülkemizdeki bütün hainler yakalansın hatta hiç giremesin ama yok ben inanmıyorum. Yine bir işgüzarlık var bence.

13
3
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

narco türkiye netflix yeni sezonu bekliyoruz

9
2
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Kelin marifetleri

9
0
yanıtYanıtla
PALA BABA :

süslüüüüü, süslüüüüü. bunlar hep senin marifetlerin süslüüüü!

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title