Haberler

Ünlü kahve zincirinin şubesine yapılan saldırıdan en net görüntü! Polise tokat atmış

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye insanlık dışı saldırıları sürerken Türkiye'de ünlü bir ABD'li kahve zincirinin şubelerine yönelik protestolar yapılıyor. Niğde'de protestonun dozunu kaçıran bir kişi, şubede oturan vatandaşlara küfürler savurdu. Olaya ilişkin çıkan yeni görüntülerde şahsın polise tokat attığı ve sonrasında yaşananlar yer alıyor.

Niğde'de İsrail'i protesto amacıyla ABD merkezli bir kahve zincirinin şubesinde oturanlara tepki gösteren şahıs,müşterilere küfür edip taşkınlık çıkardı. Şahıs gözaltına alınırken yaşananlara ilişkin en net görüntü ortaya çıktı. Şahsın olaya müdahale eden polise tokat attığı görülüyor.

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'de çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine neden olan saldırıları sürerken, İsrail'e desteğini açıklayan markalara yönelik protestolar da devam ediyor.

POLİSE SALDIRDI

Niğde'de ünlü bir kahve zincirinin şubesinde oturan müşterilere tepki gösteren bir kişi ile müşteriler arasında tartışma çıktı. Oturan müşterilere hakaret ve küfür eden şahıs ile müşteriler arasında tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerine de zorluk çıkaran şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polise de zorluk çıkaran şahsın, ortaya çıkan yeni görüntülerde bir polis memuruna tokat attığı görülüyor.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Türkiye İsrail Gazze Niğde Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Mülayim sert:

Daha hiç orada kahve içmedim ama bundan sonra içeceğim yasal bir firma bizim insanlarımız orada çalışıyor istihdam sağlıyor devletimize vergi ödüyor sana ne isteyen içer isteyen içmez destek olmak istiyorsan Gazze'ye git burda magandalık ucuz kahramanlık yapma

94
42
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

Günlük israile giden, içerisinde İsrailli askerler için termal içlikler dahi olan gemiler kimin diye sorsan cevap verebilirler mi? veya o gemiler daha başka neler taşıyor İsrail'e diye sor bilirler fakat bildiklerini belli etmezler

yanıt9
yanıt4
commer neres:

OHA hem de yunus polisine . Allah rahmet etlesin yiğenim !

124
7
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Dayı sen bu halklamı boykot yapacaksın israilden daha çok israillli var içimizde

49
74
yanıtYanıtla
arif simsek:

çok seviyorsan git savaş

55
27
yanıtYanıtla
Sktgdn:

çok istiyorsan git Filistin e savaş.

45
25
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kolluk bir , Maliye iki . Takışmayacaksın kardeşim

54
11
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Merkeze ...

16
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title