Haberler

Ünlü İsimler Eğitime Destek İçin Buluştu

Güncelleme:

Eğitime destek için minik yüreklere söz vermiş olan Yakamoz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği 10. Geleneksel Yılbaşı Kermesi'ni gerçekleştirdi.

10. GELENEKSEL YAKAMOZ YILBAŞI KERMESİ

Aslı Şen, Eda Kosif, Melda Aksu, Pınar Altuğ, Zeynep Yılmaz gibi cemiyet ve magazin dünyasından isimlerin stand açarak yer aldığı etkinlikte bol bol alışveriş yapılarak eğitime destek olundu.

Bütün çocuklar geleceği kayıtsız şartsız hayal etmek için dünyaya gelirler. Fakat ne yazık ki birçoğu hayallerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları eğitime erişemiyor. Yakamoz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ellerinin uzandığı her noktaya ulaşarak bu karanlığı minik gözlerin ışıltısıyla aydınlatmayı hedefliyor. Her sene bu amaçla düzenlenen yılbaşı kermesinin onuncusu 13 Aralık Çarşamba günü Zorlu PSM'de gerçekleşti.

Yakamoz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği aracılığıyla gerçekleşen yılbaşı kermesinde Ayşe Burcu Kaya, Ayşegül Tuncer, Arzu Yıldız Akkanat, Aslı Şen, Bilge Kuru, Eda Kosif, Esra İnceefe, Fulya Gündoğdu, İpek Köse, Melda Aksu, Melis-Burcu Erçil, Öznur Yakın, Pınar Altuğ, Rabia Kurşun, Zeynep Ilıcalı Yılmaz gibi ünlü isimler de stand açarak eğitime destek verdi. Aslı Pehlivanlar, Aylin Yılmaz, Berk Erçel-Azer Polat, Burcu Şendir, Hande Acar, Özge Peker, Serap Sarı, Yelda-Revna Demirören gibi ünlü isimler de bol bol alışveriş yaparak eğitime desteklerini gösterdiler. Sevdiklerine yeni yıl hediyesi alırken aynı zamanda bir çocuğun geleceği için umut olmanın mutluluğunu yaşatan kermesin tüm gelirleri ihtiyaç sahibi 10'u Gazi çocuğu olmak üzere toplam 150 öğrencinin eğitim giderlerinin karşılanması adına eğitim bursu havuzuna aktarıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pınar Altuğ Aslı Şen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title