Haberler

Ünlü Hukukçu Kitaplarını Ağzında Sigarasıyla İmzaladı

Güncelleme:

Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Aydın'da katıldığı bir etkinlik sonrasında okurların satın aldığı kitapları sigarasını içerek imzaladı.

Türkiye'nin yakından tanıdığı Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun, Aydın'da katıldığı bir etkinlik sonrasında okurların satın aldığı kitapları sigarasını içerek imzaladı. Kanadoğlu'nun bu görüntüsü dikkat çekerken, okurların çekip sosyal medyada paylaştığı fotoğraf da tepki çekti.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 7. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivaline konuk olan Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, konferans sonrasında okurlarının satın aldığı kitapları imzalarken sigara içmesi, dikkatlerden kaçmadı. Konferansta yaptığı konuşmalarda hükümetin politikalarını sert bir dille eleştiren Kanadoğlu, daha sonra okurlarıyla buluştu. Ağzındaki sigarasıyla okurların kitaplarını imzalayan Kanadoğlu'nun bu durumu tepki toplarken, bazı vatandaşlar Kanadoğlu'nun fotoğrafını Twitter'dan paylaşarak, "Sayın Yargıtay Onursal Başsavcım #sabihkanadoğlu 5727 Kanun Gereği Kapalı Alanda Sigara İçmek Yasak" şeklinde tepki gösterdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabih Kanadoğlu Yargıtay Türkiye Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title