Haberler

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Bodrum'da!

Güncelleme:

Bodrum Belediyesi ile işbirliği ve koordinasyonu kapsamında, 9. su gerçekleştirilecek Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda Profilo, dünyaca ünlü bir ismi ağırlayacak.

Güney Afrikalı ultra maraton yüzücüsü Carina Bruwer, Profilo'nun davetlisi olarak, 28 Eylül'de gerçekleştirilecek 5000 metre Profilo Açık Su Yüzme Dayanıklılık Yarı Maratonu ile Türkiye'nin tek dolunay yüzme yarışı olan Profilo Full Moon Meet'e katılacak.

Bugüne kadar yüzme hayatında birçok başarıya imza atmış, ultra maraton yüzücüsü Bruwer, aynı zamanda 2013 yılından beri Swim for Hope adında bir oluşumun kurucusu olarak kanser hastası çocuklar yararına yüzüyor ve konuyla ilgili farkındalık yaratıyor.

Sporcu kimliğinin yanında başarılı da bir müzisyen olan ve Sterling EQ adlı enstrümantal bir pop rock grubu bulunan Carina Bruwer, 28 ve 29 Eylül gecelerinde yarışların gerçekleştirildiği Hapimag Sea Garden Resort Bodrum'da konser verecek.

Türkiye'nin tek dolunay yüzme yarışı Profilo Full Moon Meet

Profilo, Bodrum'da gerçekleştirilecek 9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na 4. kez destek veriyor. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nın hem Marmaris hem de Bodrum etabına destek vermekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin, yüzmenin tam anlamıyla dayanıklılık gerektiren bir spor dalı olduğunu vurgulayarak; "Yüzme, tıpkı bizim markamız gibi temelinde "dayanıklılık" kavramını taşıyan bir spor. Kuvvet ve kondisyon kadar dayanıklı olmak da bir o kadar önemli. Profilo olarak bu değerleri bir araya getiren Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'na destek vermek ve spora dair toplumsal farkındalık ve katkı sağlamaktan çok mutluyuz.

9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası kapsamında, 5000 metre Profilo Dayanıklılık Yarı Maratonu ile birlikte Türkiye'de geçen yıl ilk kez gerçekleştirilen ve ülkemizin tek dolunayda yüzme yarışı olan Profilo Full Moon Meet'in ikincisine de destek veriyoruz. Aynı zamanda Marmaris etabından sonra şimdi de Bodrum'da yine dünyaca ünlü bir yüzücüyü ağırlıyoruz. Spor ve sanat alanlarındaki başarılarının yanı sıra yardımsever kimliği ile de öne çıkan, dünyada fark yaratmak adına çok yönlü çalışmalar yapan Carina Bruwer aynı zamanda üç çocuklu bir anne. Kendisini böyle dünyaca ünlü bir organizasyonda ağırlamak da bizim için ayrıca gurur verici.Böyle ünlü bir isimle kulaç atacak olan tüm yarışmacılara şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Bodrum'da gerçekleştirilecek 9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 28 Eylül Cuma günü saat 09.30'da 5000 metre Profilo Açık Su Yüzme Dayanıklılık Yarı Maratonu ile başlayacak ve aynı gün saat 19.00'da Profilo Full Moon Meet Yüzme Yarışı ile devam edecek. Şampiyona, cumartesi ve pazar günleri tamamlanacak yarışların ardından 30 Eylül'de sona erecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Profilo Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title