Haberler

Türkiye'de ilk kez Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verildi

Güncelleme:

Türkiye'de ilk kez Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verildi Türk Akreditasyon Kurumu tarafından Karabük Milli Eğitim Müdürlüğüne Kalite, Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi belgeleri verildiKARABÜK - Türk Akreditasyon Kurumu tarafından Türkiye'de ilk kez devlet kurumu olan...

Türkiye'de ilk kez Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verildi

Türk Akreditasyon Kurumu tarafından Karabük Milli Eğitim Müdürlüğüne Kalite, Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi belgeleri verildi

KARABÜK - Türk Akreditasyon Kurumu tarafından Türkiye'de ilk kez devlet kurumu olan Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001: 2015 Çevre Yönetimi Sistemi Belgesi ile ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi verildi.

Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonu'nda yapılan törene, Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Karabük Belediye Başka Yardımcısı Seher Berker, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, daire müdürleri, şube müdürleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Gürel, kurumları iyi yönetmenin, geleceğe hazırlamanın, vatandaşların kurumlara hizmet almak için geldiğinde onların en hızlı şekilde hizmet almasının sağlanması gerektiğini söyledi.

Geçmişte vatandaşın bir kısım hizmeti almakta zorlandığını ifade eden Gürel, "Günümüz Türkiye'sinde bunlar geride kaldı. Kalite, Çevre ile İş sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi herkesin önemsediği, kurumlarımızı bu standartlara göre yönlendirmemiz gereken kurallar olarak açık ve seçik önümüzde durmakta. Kurumlarımızı bunlara göre dizayn edeceğiz, belgeleri alabilirsek bizi dışarıdaki bir göz tarafından da denetlenmemizi sağlayacaktır. Diğer kurumlarımıza örnek olacağını düşünüyorum. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar içine girilir. Genelde Türkler olarak biraz rahatız ama hizmet etmekte rahat davranmamak lazım. hassasiyet içerisinde olmak, empati yaparak vatandaşın en hızlı şekilde hizmeti almasını sağlayacak yöntemleri karşımıza koymak lazım. Vatandaş bir kuruma gittiğinde süreçleri bilmiyorsa, ne zaman hizmetin yapılacağını bilmiyorsa o kurumda sorun var demektir" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu da rehberlik ve denetim kısmında yardım aldıklarını belirtti.

Sadece bir etiket alma düşüncesiyle algı yönetimi ve kurum imaj çalışması yapmadıklarını aktaran Vargeloğlu, şunları kaydetti:

"Emek verdik, emek verilerek üretilen bilginin ve belgenin kalıcı olacağına inanıyoruz. İşimiz bu belgeleri almakla bitmiyor. Her yıl denetime tabi tutulacağız. Yeni değişiklikler işlenecek, topyekun uyumluluk sürecinden geçirilecek. Kurumumuz bu üç belgeyi birlikte almıştır. Şuanda ülkemizde bu üç belgeyi birlikte alan ve hepsine sahip hiçbir İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yoktur. Bu belgelerden sadece birine sahip olan ise bir elin parmaklarını geçmemektedir."

Konuşmaların ardından Karabük Valisi Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Berker ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Karabük Yatırım Ofisi Koordinatörü Sakin Eren ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO 14001: 2015 Çevre Yönetimi Sistemi Belgesi ile ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesini İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu'na takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Akreditasyon Kurumu Türkiye Karabük Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title