Haberler

"Muhalefet Partilerin Lambası 30 Mart'ta Sönecek"

Güncelleme:

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, "Muhalefet partilerinin 30 Mart günü saat 21.00'de lambaları sönecek." dedi.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, "Muhalefet partilerinin 30 Mart günü saat 21.00'de lambaları sönecek" dedi.

Pakdil, partisinin Türkoğlu ilçesi belediye meydanında düzenlenen mitingde, AK Parti'nin 'Lafa değil icraata bakarım' reklamını hatırlatarak, hükümetin 12 yıldan bu yana eğitim, sağlık ve ulaşım gibi daha sayamadıkları çok hizmete imza attığını aktardı.

Muhalefet partilerinin 30 Mart günü saat 21.00'de lambalarının söneceğini, iddialı olan isimlerin ise telefonlarını kapatacağını belirten Pakdil, seçimlerin sonunda muhalefetin artık mazeret üretemeyeceğini kaydetti.

Muhalefet partilerinin kazandığı herhangi bir yeri ileri sürerek iktidarın üzerine gideceğini dile getiren Pakdil, şunları söyledi:

"Biz size şunu diyoruz muhalefetin bahanesi çok olur belediye meclisinde çok oy alırlarsa onu öne çıkarırlar, büyükşehir de çok oy alırlarsa onu öne çıkarırlar veya ilçe belediye başkanlığında çok oy alırlarsa bu defada onu öne çıkarırlar. Bunu hiç aklımızdan uzak tutmayalım. Eğer AK Parti olarak kazandığımız bir kısım belediyeleri Allah korusun kaybedecek olursak, 'bakın milletin güvenini kaybetti' derler."

30 Mart'ta yapılacak seçimin adeta bir genel seçim ve referandum havasına dönüştürüldüğünü ifade eden Pakdil, vatandaşlardan oylarını ona göre kullanmaların isteyerek, "Benim sizden istirhamım şu. Birlik olalım, dirlik olalım, bir olalım ve iri olalım. O zaman yapacağınız iş oylarımızı bölüp parçalamayacağız. Çünkü siyaset çok farklı bir olay herkesin konuşması farklı. Türkiye'de yüz binlerce sandık var herkes hatıra gönüle her sandıktan 4 tane oy alırlarsa 250 bin sandık düşünün bir milyon oy yapar. Ülkede zaten toplam kullanılan oy 50 milyon, onun için bizlerin, sizlerin ve her birinizin yapacağı iş milletin hatırını yüze tutmaktır. Kim ne kadar hatır koyarsa koysun önce Rabbin hatırı sonra da milletimizin hatırı vardır. bunu hiç unutmayalım" diye konuştu.

Pakdil, Türkoğlu Belediye Başkan adayı Osman Okumuş'un gayretleri ve çalışmalarıyla gönüllerde taht kurduğunu, ona oy verirken de öbür tarafında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkan adayı Osman Okumuş ise hizmet için yola çıktıklarını, hedeflerinin Türkiye'de ilçeler içinde en çok oyu alarak rekor kırmak olduğuna işaret ederek, seçilmesi durumunda Türkoğlu ilçesinin aynası olacağını söyledi.

Mitingte, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç ile mevcut Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Nevzat Pakdil Ak Parti Türkoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title