Haberler

Tuncay Güney Hakkında Yakalama Kararı

Güncelleme:

Ergenekon tanığı Tuncay Güney hakkında Ergenekon soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla yakalama kararı çıkarıldı.

Kanada'da yaşayan Tuncay Güney hakkında Ergenekon Terör Örgütü kapsamında yakalama kararı çıkarıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mesut Erdinç Bayhan, Güney hakkında Kırmızı Bülten çıkarılacağını kaydetti. Güney'in Ergenekon davasında ifadesi alınmadığı için yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARTILACAK

CMK.100'ncü maddesi gereği çıkartılan yakalama kararında, Tuncay Güney hakkında örgüt üyeliği ve casusluk suçlamaları yer aldı. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Tuncay Güney hakkında 'kırmızı bülten' çıkartılarak İnterpol tarafından yakalanması için de dosya hazırladı.

Bu dosyanın önümüzdeki günlerde Adalet Bakanlığı'na gönderileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tuncay Güney Kanada Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

KAAN:

BU SOYTARI ADAM YERİNE KOYUP DİNLEYENDE AYNI KAFADADIR NEYİN KAFASIYSA

26
3
yanıtYanıtla
KEL:

Önce bunu ortaya çıkaranlar ve bunu adam yerine konmasını sağlayanlar tutuklanmalı ki bu senaryonun en baştan neden kurgulandığı belli olsun. Laf olsun torba dolsun ve vatandaşları meşgul etmek ve kandırmak devlet ciddiyeti ile bağdaşmaz.

21
0
yanıtYanıtla
Mavi:

vay be bi haham yüzünden gitti 80 Yilin emegi, gerci hedeftete böyle birsey vardi. Gizli Taniklar, Ihbar mektuplari, Sahte deliller ve yüzlerce mahsum ve sucsuz Cumhuriyete ve Vatanina bagli Subay.

12
1
yanıtYanıtla
hello:

daha önceden nerdeydiniz kalkıp şimdimi yakalayacaksınız kendinizi temize çıkartmayı ve halka masum olduğunuzu mu ispatlamaya çalışıyorsunuz

11
1
yanıtYanıtla
MEMEDİM CCC:

ülkemde suçlu arıyorsan asıl suçlular PATRON DEDİĞİN HOLDİNG SAHİPLERİ BARONLAR VE KULLANDIKLARI İŞBİRLİKÇİ KARAKTERSİZ SİYASETÇİLERDİR gerisi onların kurduğu planladığı belli amaçlar için gerçek kişilerle gerçek şekilde oynatılan oyun dümen tezgah

11
0
yanıtYanıtla
mht:

bunu tanık diye kim çıkardıysa oraya oda tutuklanmalı bu tanığın ifadesine göre tutuklanan insanların suçu neydi. . alkolü uyuşturucuyu adama verip konuşturuyorlardı. . . vede t. c. hakimi ve savcısı ne hikmetse bu adama inanıp yüzlerce insanı içerde tuttular. . . allah aşkına şunun tipine bir bakın yolda görseniz adam yerine koymazsınız

10
1
yanıtYanıtla
FTİH:

ankara devlet su işleri bırakın bu işleri kimi kandırıyosunuz secime doğru

8
1
yanıtYanıtla
Fatma:

Bu pislik mahfetti kiralık adam ! Türkiye'' nin geçtiği bu kötü günler bu soysuz tarafından bu hale getirildi. Bu maşa olarak kullanıldı , kim bilir ne paralar yedirdiler bu soysuza, çok ta olduğunu zannetmiyorum ama, bunlar o kadar ucuzlar zaten, bunu kiralayanler belli zaten biliniyor da durun zanmanı var. ! halk konuşamıyor. Ergenekon''un savcısı kimse odur bunun sahibi tasması elindeydi !

6
1
yanıtYanıtla
mert kalleş..:

DEMEK KİŞ HALA YÜREKLİ HAKİMLER VE saVCILAR VAR. . . ŞÜKÜRLER OLSUN.

7
0
yanıtYanıtla
h. tahsin:

iş hahama kaldı zaten

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title