Haberler

Tümer'den Kan Bağışı "Kan Ver, Hayat Kurtar"

Güncelleme:

Kızılay Adana Şube Başkanlığı'nın kan bağışı kampanyalarına bir destek de CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'den geldi.

Kızılay Adana şubesini ziyaret ederek Başkan Ramazan Saygılı ile bir araya gelen CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, toplumda farkındalığı arttırmak adına kan bağışında bulundu.

Kan vermenin hayat kurtarmakla eşdeğer olduğuna dikkat çeken Tümer, toplumun tüm kesimlerinin düzenli olarak kan vermesinin önemine dikkat çekti.

Kendisinin de düzenli bir kan bağışçısı olduğunu dile getiren Tümer, "Kan vererek hiç tanımadığımız insanlar için büyük bir umut olabiliriz. Onların derdine derman olduğumuz gibi kendi sağlığımızı da kan vererek koruyabiliriz" dedi.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da düzenli olarak kan bağışında bulunan CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'e teşekkür ederek, "Sayın milletvekilimiz bugün kan bağışında bulunarak topluma öncü olmuştur. Düzenli kan bağışçımız olan Sayın Tümer'in bu yaklaşımının tüm Adanalılara örnek olmasını istiyoruz. Unutulmamalıdır ki Türk Kızılayı, hastanelerimizde hastalık ve ameliyat durumlarındaki kan ihtiyacını düzenli bağışçılarımız sayesinde karşılıyor. Olağanüstü durumlar için de stoklarımızla hazır bekliyoruz. Ancak bu stokların tükenmemesi için kullanılan kan ürününün yerine yenisini koymak gerekir. Bu nedenle müsait zamanlarımızda, sevdiklerimiz sağlıklıyken, bir afet olmamışken kan bağışı yapalım ki oluşabilecek her türlü duruma hazırlıklı olalım. Bu bilinçten hareketle vatandaşlarımızı Adana'nın farklı bölgelerinde bulunan kan bağışı merkezlerine gelerek bağışta bulunmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Zülfikar İnönü Tümer Kızılay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title