Haberler

Ttnet Genel Müdürlüğüne Abdullah Orkun Kaya Atandı

TTNET Genel Müdürlüğüne Abdullah Orkun Kaya atandı.

TTNET Genel Müdürlüğüne Abdullah Orkun Kaya atandı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, TTNET Genel Müdürlüğüne bugün itibarıyla yeni atama yapıldı. TTNET Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Orkun Kaya, TTNET Genel Müdürlüğüne getirildi.

Türk Telekom Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hakam Kanafani, yeni atamayla ilgili olarak, "Abdullah Orkun Kaya, grup sinerjisinin temellerini bilen ve TTNET'i daha da ileriye taşıyacak deneyime sahip bir yönetici. Türk Telekom Grubu yönetimiyle güçlü bir ilişkisi var ve genel müdür olarak atanması müşterilerimize daha da fazla odaklanmamıza yardımcı olacak. TTNET'in kazanım ve başarılarını daha da artırarak çıtayı yükselteceğinden eminim" değerlendirmesinde bulundu.

Türk Telekom ve TTNET Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri ise, "Abdullah Orkun Kaya'nın TTNET'in yeni genel müdürü olarak atanmasından memnuniyet duyuyorum. Biz TTNET ile gurur duyuyoruz ve Abdullah Orkun Kaya yönetim ekibiyle beraber şirketi daha da iyi bir noktaya taşıyacaktır. Türkiye'de geniş bant pazarını büyütecek yeni yöntemler izleyerek rekabet edeceğine ve böylelikle müşteri deneyiminin zenginleşmesine katkı yaparak değer katacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamada verilen bilgiye göre, Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1998 yılında mezun olan Kaya, iş hayatına Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK) başladı. SPK'da 6 yıl görev yaptıktan sonra, 2006 yılında ABD'de Massachusetts Institute of Technology'de (MIT) işletme alanında yüksek lisans (MBA) yaptı ve ardından Londra'da Merrill Lynch'te çalışmaya başladı. Bankanın Borçlanma Araçları ve Stratejik Çözümler bölümlerinde görev alan Kaya, Nisan 2008'de Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak Türk Telekom Grubu'na katıldı. TTNET'in yeni Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, son olarak TTNET Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türk Telekom Orkun Kaya Ttnet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title