Haberler

Trafiği rahatlatan projeler bir bir yapılıyor

Güncelleme:

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fevzi Çakmak, Fatih Sultan Mehmet Caddeleri ve Gelincik Sokak kesişimindeki kavşak yapımını tamamladı.

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fevzi Çakmak, Fatih Sultan Mehmet Caddeleri ve Gelincik Sokak kesişimindeki kavşak yapımını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgede yaşayan vatandaşların daha konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi için yollara kavşak ve asfalt serimi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Fevzi Çakmak, Fatih Sultan Mehmet Caddeleri ve Gelincik Sokak kesişimi kavşak yapımını tamamlayarak hizmete sundu. Yeni kavşak, Şeker Pınarı köy içi trafiğini rahatlatırken Muhsin Yazıcıoğlu ve Fevzi Çakmak caddelerinin daha hızlı ve konforlu bir şekilde bağlantısını sağladı. Ayrıca Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde oluşan yoğun trafik düzenli ve kontrollü hale geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak, Fatih Sultan Mehmet Caddeleri ve Gelincik Sokak kesişimi kavşak yapımını tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, mevcut yollara ilaveten Pelincik Sokak üstünde bulunan yolu da duble yol haline getirdi.

Gerçekleştirilen çalışma kapsamında yola, 3 bin ton asfalt serildi. Asfalt serimi öncesinde yol zeminine 2 bin 100 ton PMT malzeme yerleştirildi. Ekipler son olarak 2 bin metre bordür ve 2 bin metrekare parke kullanarak kaldırım imalatı da yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Fevzi Çakmak Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title