Haberler

Torbalı Belediyesi'nden Bir "Eser" Daha

Güncelleme:

AK Partili 3 milletvekili İzmir'in Torbalı ilçesinde yapımı tamamlanan parkın kurdelesini kesti.

Torbalı'nın hemen her mahallesine onlarca eser kazandıran Torbalı Belediyesi, buprojelere bir yenisini daha ekledi. Torbalı Mahallesi'nde bulunan 2 bin 400 metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapan ilçe Belediyesi, bu alana bir de sosyal tesis inşa etti. İçerisinde bir adet çocuk oyun alanı, bir adet spor alanı, bir adet kafeterya, bir adet gösteri havuzu ve yeşil alan bulunan tesis, Torbalı'nın en modern sosyal yaşam alanlarından biri oldu. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in talimatı ile mahalleye kazandırılan bu esere de, uzun yıllar Torbalı Mahallesi'nde görev yapan merhum muhtar Necati Memiş'in ismi verildi.

GÖRMEZ, "ALDIĞIMIZ OY, BELEDİYECİLİK BAŞARIMIZI GÖSTERİYOR"

Muhtar Necati Memişadı verilen Parkın açılış törenine AK Parti İzmir Milletvekillerinden Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle ve çok kalabalık

bir topluluk ile Merhum muhtar Necati Memiş'in ailesi katıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmezburada yaptığı konuşmada parkın özelliklerini anlattı. Son 4 yılda Torbalı'ya 300'ün üzerinde proje kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Bir tek ağaca bile zarar vermeden tamamladığımız bu sosyal yaşam alanında 1850 metrekarelik yeşil alan, müzik ve ışıkla senkronize dans eden havuz, 200 metrekarelik kafeterya, 250 metre yürüyüş ve fitness parkuru, çocuk oyun alanı ve dinlenme alanı bulunuyor. Toplam maliyeti 1 Milyon lira olan bu tesis başta Torbalı Mahallesi sakinleri olmak üzere tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu tesise mahalleye önemli hizmetleri bulunan rahmetli Necati amcamızın ismini verdik, kendisini hayırla yad ediyorum, rahmetle anıyorum. Bu alan Torbalı'ya 4 yılda kazandırdığımız 300'ün üzerindeki projeden sadece bir tanesi. Torbalı'da eser belediyeciliği yapmaya devam ediyoruz. Birçoğunun ne açılışını ne de temel atma törenini yapmaya zaman bulamadık. Ama vatandaşlarımız bu eserlerimizi görüyor, kullanıyor. Aldığımız oy oranları da zaten bunu gösteriyor. Ben 24 Haziran seçimlerinde bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza da buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

AÇILIŞA 3 MİLLETVEKİLİ KATILDI

TORBALI Mahallesi'nde gerçekleşen açılış törenine AK Parti İzmir Milletvekilleri Cemal Bekle, Ceyda Bölünmez Çankırı ve Mahmut Atilla Kaya da katıldı. Cemal Bekle yaptığı konuşmada, "Torbalı'nın artık iki vekili var. Ben de Ankara'da sizin bir kardeşiniz olarak görev yapacağım. Bu seçimlerde Torbalı teşkilatı çok yoğun çalıştı, size söz veriyorum yerel seçimde Torbalı'nın her sokağını bilen bir kardeşiniz olarak ben de sizinle beraber çalışacağım. Başkanımızın Torbalı'ya yaptığı hizmetler tüm İzmir'de konuşuluyor zaten, yerel seçimde oyumuzu çok daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Torbalı'nın artık daha güçlü olduğunu belirterek sözlerine başlayan Ceyda Bölünmez Çankırı, "24 Haziran seçimlerinde partimize verdikleri desteklerden dolayı tüm Torbalı halkına teşekkür ediyorum. Torbalı artık yoluna daha güçlü bir şekilde devam edecek. Başkanımız ve milletvekilimiz Torbalı için zaten çalışıyor, önümüzdeki dönem hep beraber omuz omuza çalışmaya, Torbalı'ya büyük yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

KAYA, "VERDİĞİNİZ DESTEKLE ELİMİZİ GÜÇLENDİRDİNİZ"

BELEDİYE Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in Torbalı'ya kazandırdığı bu eserin merhum Necati Memiş ismiyle daha büyük bir anlam kazandığını ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Rahmetli Necati Memiş amcamız ve ailesinin her zaman büyük desteklerini gördük. Benim siyasi hayatımda Necati amcanın ayrı bir yeri var. Torbalı Mahallesi'ne de çok büyük emekleri, hizmetleri oldu, kendisini bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum" dedi. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin Torbalı'da bir kez daha birinci parti olduğuna dikkat çeken Kaya, "Torbalı yüzde 40'ın üzerinde bir oy ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmıştır, sizlere teşekkür ediyorum. Torbalı son yıllarda AK Parti ile beraber aldığı yatırımlarla nüfusu 180 binlere dayanmış, sanayisi ve tarımı ile tüm Türkiye'ye rol-model olmuş bir ilçe. Sağ olun sizler de bunu karşılıksız bırakmadınız. Verdiğiniz destekle elimizi güçlendirdiniz. Torbalı, İzmir'i sırtlayan bir ilçe olmasına rağmen diğer siyasi partiler bu ilçeyi yok sayıyor. Ama biz AK Parti olarak, milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, Cumhurbaşkanımızla birlik ve beraberlik içerisinde Torbalı'ya ve Torbalı'nın evlatlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

ÖZDEN MEMİŞ'TEN GÖRMEZ İLE KAYA'YA TEŞEKKÜR

AÇILIŞ töreninde yer alan merhum Memiş ailesi adına bir teşekkür konuşması yapan merhum muhtar Necati Memiş'in oğlu Özden Memiş, "Mahallemize böyle bir eser kazandırıp, rahmetli babamızın adını burada yaşatan belediye başkanımız Adnan Yaşar Görmez ve Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya'ya ailem adına teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve merhum muhtar Necati Memiş'in eşi Zekiye Memiş'in katılımı ile kurdele kesim töreni yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Atilla Kaya Ak Parti Torbalı İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title