Haberler

Kontrolden çıkan tır, seyyar köftecideki müşterilerin arasına daldı! 5 kişi yaralandı, şoför kayıp

Güncelleme:

Kocaeli'de sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tır, yol kenarındaki seyyar köftecide yemek yiyen müşterilerin arasına daldı. Köftecide bulunan 5 kişi yaralanırken, sürücü olay yerinden kaçtı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tır, seyyar köftecideki müşterilerin arasına daldı. Kazada 5 kişi yaralanırken, tır sürücüsü ise kaçtı.

TIR, YOL KENARINDAKİ KÖFTECİYE DALDI

Kaza, saat 22.00 sıralarında Derince ilçesi Liman Işıklar mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen tır, kontrolden çıkarak yol kenarında seyyar köftecide yemek yiyen müşterilerin arasına daldı. Kazada köftecide bulunan Orhan O., Halit Ü., Cihan M., Mevlüt Ç. ve Osman Y. yaralanırken, TIR sürücüsü ise kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı.

TIR, seyyar köftecideki müşterilerin arasına daldı: 5 yaralı

BİR OTOMOBİL VE KAMYONETTE DE HASAR VAR

Öte yandan, TIR'ın çarptığı bir otomobil ve bir kamyonette de hasar oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

TIR, seyyar köftecideki müşterilerin arasına daldı: 5 yaralı

TIR, seyyar köftecideki müşterilerin arasına daldı: 5 yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Güvenlik Yaralanma Soruşturma Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title