Haberler

The Marmara Otelleri Ramazan'a Hazır

Güncelleme:

The Marmara Otelleri Ramazan'a, özel menü ve lezzetlerle hazırlanıyor.

The Marmara Taksim, Esma Sultan, Pera ve Şişli, misafirlerini Ramazan bereketi ile ağırlayacak.

The Marmara Otelleri yaklaşan Ramazan ayı için, özel olarak hazırlanmış iftar menüleri ve konaklama paketleri sunuyor. The Marmara Taksim, Pera, Şişli ve Esma Sultan, her şeyin düşünüldüğü iftar sofraları ve konforlu konaklama seçenekleri ile Ramazan mutluluğu yaşatacak.

The Marmara Taksim Tuti Restaurant

İstanbul'un göbeğinde, Türk motifli bölmeleri ve doğal ahşap mobilyaları ile özel bir ortamda yemek yeme zevki yaşatan The Marmara Taksim Tuti Restaurant, Ramazan ayı süresince özenli iftar sofralarının mekanı olacak.

The Marmara Taksim Tuti Restaurant'ta Ramazan ayı süresince iftariyeliklerden zeytinyağlılara, pide çeşitlerinden tatlılara dopdolu bir iftar menüsü sunulacak. Menünün fiyatı kişibaşı 90 TL. Grup davetleri için de, The Marmara Taksim'in özel ziyafet salonlarında çok çeşitli iftar set menüleri hazırlandı. The Marmara Taksim ziyafet salonlarında iftar set menüleri 85 TL, iftar büfe menüleri ise 110 TL'den başlayan fiyatlar ile sunulacak.

The Marmara Taksim'de bulunan Chocolate Shop da Ramazan ayına özel olarak ev yapımı pide, çikolataya batırılmış Medine hurması, güllaç, badem ezmesi gibi özel ürünler sunacak.

The Marmara Taksim'in ev yapımı kavrulmuş ve öğütülmüş Türk kahvesinin tadı damağınızda kalacak.

The Marmara Pera'da herkese uygun iftar sofraları

The Marmara Pera'da Ramazan ayı süresince açık büfe ve set menü olmak üzere iki seçenek sunuluyor. Menülerin içeriği kadar, farklı beklentilere hitap eden başlıkları da dikkat çekici. "Gözüm doysun" açık büfe iftar menüsünde sıcak, salata, tatlı olmak üzere zengin bir liste var. Bu menünün fiyatı her şey dahil 49 TL. Hafif yemeklerden oluşan "Oruç da tutarım form da", geleneksel Türk lezzetlerinin yer aldığı "Saray Mutfağı" gibi set menülerin fiyatı 65 – 75 TL arasında değişiyor.

The Marmara Şişli'de Ramazan'a özel iftar ve konaklama paketi

The Marmara Şişli, Ramazan dönemini özel bir Ramazan paketiyle karşılıyor 09 Temmuz – 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında tek ve çift kişilik odalarda konaklama ücreti €99 olarak belirlendi. Pakete ücretsiz GYM, internet ve otopark kullanımı ile odalara çay ve kahve ikramı da dahil. Konaklama paketi yanı sıra Ramazan ayı boyunca The Marmara Şişli'de zengin iftariyelikleri içeren iftar menüsü limitsiz meşrubat ikramıyla sunuluyor. İftariyeliklerden sonra servis edilen çorba ve yoğurtlu gül böreği ara sıcak ikramları sonrasında ana yemekte, taze kekik ve rozmari ile marine edilmiş 'ızgara biftek' sunuluyor. Kaymaklı ayva tatlısı ile tatlandırılan iftar menüsünün fiyatı kişibaşı 65 TL.

The Marmara Esma Sultan

İstanbul Boğazı'nda, Osmanlı İmparatorluğu'nun görkemli yaşam izlerini taşıyan tarihi The Marmara Esma Sultan, sadece atmosferi ile bile Ramazan akşamlarını unutulmaz kılmaya hazır. Boğaz'ın tüm güzelliğinin ve ışıltılarının eşlik edeceği iftar menülerinde, Ramazan'a özel lezzetler var.

The Marmara Esma Sultan'da minimum 200 kişi, kişibaşı 165 TL'den başlayan fiyatlarla iftar menüleri sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esma Sultan Marmara Taksim Şişli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title