Haberler

The Marmara Esma Sultan'da Unutulmaz Boğaz Düğünleri

Güncelleme:

The Marmara Esma Sultan, tarihi dokusu ile davetlilere ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor.

Eşsiz Boğaz manzarası, kusursuz servis, lezzetli bir menü eşliğinde beklentilerin üzerinde rüya gibi unutulmayacak düğünlere ev sahipliği yapan The Marmara Esma Sultan, özel nedime servisiyle fark yaratıyor.

Yerli ve yabancı çok sayıda ünlü ismin dünya evine girmek için tercih ettiği mekânların başında gelen The Marmara Esma Sultan, tarihi dokusu ile davetlilere ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Tarihi yalı Boğaz'a nazır yemyeşil bahçesi, denizden ulaşıma imkân tanıyan iskelesi ile gelin – damat ve davetlilere eşsiz bir gece yaşatıyor. Gelin ve damada, düğün boyunca kendileri ile ilgilenen özel yardımcı eşliğinde düğün öncesi hazırlıkları yapmaları için yalının bahçesindeki köşkte özel bir oda tahsis ediliyor.

Davetliler ise gece boyunca, gelin ve damadın özel ziyafet yetkililerine ilettikleri talepleri doğrultusunda The Marmara'nın ödüllü şefleri tarafından özenle hazırlanan 4 çeşit menünün tadını çıkarıyor. The Marmara mutfağının farklı ve seçkin lezzetlerinin yanı sıra çifti yansıtan özel düğün pastası da akıllarda iz bırakıyor.

Düğün için The Marmara Esma Sultan'ı tercih eden çiftler gecenin sonunda yine düğün paketi dahilinde The Marmara Taksim balayı süitinde muhteşem İstanbul manzarasının tadını çıkarıyor.

The Marmara mutfağının farklı ve seçkin lezzetlerini sunan The Marmara Esma Sultan'ın davet ve organizasyon için de kullanılan iç mekanı 350 kişilik yemek, 600 kişilik kokteyl ve 350 kişilik kokteyl prolonge kapasitesi yanı sıra açık mekanda 1000 kişilik oturma düzeni ve 3000 kişilik kokteyl kapasitesine de sahip.

Esma Sultan'ın hediyesi: Özel Nedime

The Marmara Esma Sultan'ın nedime servisi fark yaratıyor. Gelin ve damatla, düğün boyunca ilgilenen nedimeler sayesinde The Marmara Esma Sultan düğünleri stresten uzak, masalsı bir deneyime imza atıyor.

The Marmara Esma Sultan'ın nedimeleri, düğün günü hazırlıklardan düğün sonuna kadar aktif olarak rol alıyor. Gelin ve damadı adeta gölge gibi takip edip, tüm isteklerini anında görerek yerine getiriyor. Gelin ve damat, hazırlıklar için gündüz The Marmara Esma Sultan'a geldiği andan itibaren nedime kendileri ile birlikte vakit geçiriyor; gelinin saçı makyajı yapılırken, gelinliğini giyerken, fotoğraf çekimleri sırasında, gün içerisindeki yemek servislerinde, nikah anında ilk kez tüm konukların önüne çıktıkları andan parti bitene kadar geçen sürede ihtiyaç duyabilecekleri her türlü konuda destek veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esma Sultan Marmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title