Haberler

TETED Kocaeli Şubesi'ni Açtı

Güncelleme:

TETED Kocaeli Şube Başkanı Nimet TAŞDAN, açılış öncesinde derneğin teras katında tüm katılımcılara kahvaltı verdi.

Türkiye genelinde 19 şubesi ile 1954 yılından bu yana hizmet vermekte olan Telekom Teknik Elemanları Derneği 20. şubesini Kocaeli ilimizde 8 Aralık 2012 Cumartesi tarihinde Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi No:43 Kat:1 adresinde TETED Genel Başkanı İbrahim İNAN ve Yönetimi, 19 şube başkanı, Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Fatih Mehmet Bağırıcı, il Müdür Yardımcısı Sedat Yıldız, Sakarya İl Müdür Yardımcısı Atila Atalay, Birim Müdürleri olmak üzere tüm TETED üyelerinin katılımıyla açtı. Böylece Kocaeli Şube olmadan önce Üsküdar Şubesine Bağlı olan Yalova ve Sakarya illeri artık Kocaeli Şubesine bağlandı.

Açılış Öncesi kahvaltı verildi

TETED Kocaeli Şube Başkanı Nimet TAŞDAN, açılış öncesinde derneğin teras katında tüm katılımcılara kahvaltı verdi. Kahvaltı sonrasında Genel Başkan İbrahim İnan, Telekom Kocaeli İl Müdürü Fatih Mehmet Bağırıcı, Sakarya İl Müdür Yardımcısı Atila Atalay ve TETED Üsküdar Şube Başkanı Mehmet Uçar açılış ve tebrik konuşmaları yaptı.

TETED Genel Başkanı İNAN, konuşmasında "1954 yılından bu yana hizmet veren bir dernegiz. Bayrağı bugüne kadar gururla taşıdık ve bunu başarmamızda en büyük pay şüphesiz üyelerimizin desteğidir. Fakat unutmamalıyız ki Türkiye Genelinde üyelerimizle bizleri buluşturan Şube Başkanlarımız'ın emeği ve gayretlerini huzurlarınızda takdir ediyorum. Bu güzel gayretlerin bir örneğini de Kocaeli İlinin Şube olmasında öncülük yapan, kuruculuğunu üstlenen Nimet TAŞDAN, Ahmet KOCAKAPLAN, Mesut ÖZTORUN ve Yönetim Kurulu üyeleri Zinet Büyüktarakçı Kaya, Şenol Çakar, Mustafa Kılıç, Hakan Yılmaz, Yasin Kahveci, Halil İbrahim Akgün arkadaşlarımıza huzurlarınızda üstün gayretlerinden dolayı birkez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Bürosunun açılışı

Kahvaltının ardından hep birlikte büronun önüne gelen TETED Genel Başkanı İbrahim İnan, TETED Kocaeli Şube Başkanı Nimet Taşdan, Türk Telekom Kocaeli İl Müdürü Fatih Mehmet Bağırıcı, Türk Telekom Sakarya İl Müdür Yardımcısı Atila Atalay açılış kurdelasını keserek şubenin vatana millete ve çalışanlara hayırlı olmasını dilediler. Açılışın ardından TETED Genel Başkanı ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen Şube Başkanları ile birlikte Sapanca'ya Şube Başkanları toplantısını yapmak üzere yola çıkıldı.

Sapanca'da önemli kararlar alındı

Açılış sonrası Sapanca'da bir otelde tekrar buluşan Teted Genel Başkanı, Yönetim Kurulu ve Şube Başkanları öğle yemeğinin ardından toplantı salonuna geçti. Toplantının gündem maddelerinde Genel Başkanın dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmesi, Telekom çalışanlarının genel sorunları olan maaş zammı, okul bitirenlerin ünvanlarının verilmesi, ara ünvanların oluşturulması, yan haklar, çalışanların moral motivasyonlarını artıracak faaliyetler, derneğin büyümesini sağlayacak teşkilat çalışmaları, Ankara'daki misafirhanenin durumu, Şubelerin Faaliyetleri ve üye sayısının artırılmasına yönelik çalışmalar yer aldı. Alınan kararlar oy birliği ile kabul edildi. Yaklaşık olarak yarım gün süren toplantının ardından dinlenmeye çekilen dernek üyeleri otelin faaliyetlerinden yararlandı. Geceyi orada geçiren katılımcılar ertesi sabah kahvaltının ardından yapılan son istişare ve sohbetten sonra memleketlerine dönmek üzere otelden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim İnan Türk Telekom Türkiye Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title