Haberler

"Maykıl Fikret" olarak bilinen temizlik işçisi, danslarıyla arkadaşlarını motive ediyor

Güncelleme:

Uşak'ta ABD'li popçu Michael Jackson'ın hayranı olan ve 30 yıldır onun müziklerini dinleyerek dans figürlerini yapan temizlik işçisi Fikret Ayvalı, mesai arkadaşlarına moral kaynağı oluyor. Arkadaşları, dans gösterileri nedeniyle 47 yaşındaki Ayvalı'yı "Maykıl Fikret" diye çağırıyor.

Uşak Belediyesi'nde 6 yıldır temizlik görevlisi olarak çalışan Fikret Ayvalı, hayranı olduğu ölen Amerikalı pop şarkıcısı Michael Jackson'ın dansları ile dikkat çekiyor.

MICHAEL JACKSON'UN DANS FİGÜRLERİYLE GÖSTERİLER YAPIYOR

Temizlik için gittiği şehrin çeşitli noktalarında zaman zaman Jackson'un danslarından figürler yaparak mesai arkadaşlarına küçük gösteriler yapan Ayvalı, neşe ve moral kaynağı oluyor. Arkadaşları da Ayvalı'ya alkışlarla destek veriyor.

'Maykıl Fikret' olarak bilinen temizlik işçisi, danslarıyla arkadaşlarını motive ediyor

30 YILDIR DİNLİYOR

1990 yılından bu yana Michael Jackson'ı dinlediğini ve müziklere dansla eşlik ettiğini kaydeden Fikret Ayvalı, "İyi bir enerjisi var Michael Jackson müziklerinin. Dans ederken bir anda 25 yıl geriye gidip, kendimi daha genç hissediyorum. Bu coşku içimden geliyor" dedi.

'Maykıl Fikret' olarak bilinen temizlik işçisi, danslarıyla arkadaşlarını motive ediyor

İŞ ARKADAŞLARI ONA "MAYKIL FİKRET" DİYOR

Gördüğü ilgi ve destekten dolayı mutlu olduğunu da belirten Ayvalı, dans ettiğinde bulunduğu ortamda hoş bir hava oluştuğunu söyledi. Belediye temizlik işçileri de yaptıkları işin 'Maykıl Fikret' ile daha keyifli hale geldiğini, onun dansları sayesinde moral depolayıp, biraz olsun soluklanıp yorgunluklarını attıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uşak Belediyesi Michael Jackson Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title