Haberler

Tekerlekli sandalyedeki vatandaş, deniz yükseldiği sırada boğularak hayatını kaybetti

Güncelleme:

İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yapan Sığacık Mahallesi Muhtarı Yaşar Keleş, tekerlekli sandalyedeki bir kişinin deniz yükseldiği sırada su altında kalarak hayatını kaybettiğini belirtti.

İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Sığacık'ta deniz yükseldi. Kale içinde dükkan, lokanta ve tezgahların bulunduğu yer ile Teos Caddesi'ni su bastı. Depremin ardından açıklama yapan Sığacık Mahallesi Muhtarı Yaşar Keleş, tekerlekli sandalyedeki bir kişinin deniz yükseldiği sırada su altında kalarak hayatını kaybettiği bilgisini verdi.

"TEKERLEKLİ SANDALYESİ DEVRİLDİ, SU YUTUNCA KURTARAMADIK"

Yaşar Keleş, yaşananlara ilişkin şu bilgileri verdi:

"Bizim mahallede teyzemiz, elinde büyüdük sayılır. Tekerlekli sandalyedeydi. Deprem olunca evden tekerli sandalyeyle çıkardılar. O an deniz geldi, herkes panik içerisindeydi, onun da tekerlekli sandalyesi devrildi. Koşturduk, kaldırdık, kurtardık ama su yutunca kurtaramadık. Tsunami oldu, herkes can derdinde, bir boy deniz oldu. Onu sonradan bulduk kaldırdık ama kurtaramadık. İki tane oğlum onu kurtardı sudan.

"KOLLARIMIZDA ÖLDÜ"

Biz kurtardıktan sonra bir müddet nefes alıyordu, ambulansı aradık ama gelemedi, nasıl gelsin ambulans, her taraf deniz içinde. Kollarımızda öldü. Ambulans gelemedi, denizin içinde kaldık. Suyun gelmesi ve geri çekilmesi neredeyse yarım saat sürdü. Başka suya kapılan da oldu ama ölmedi. Hala su çekiliyor, geri geliyor."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Adil:

Vır vır vır allah korusun . . . ! Korumuyor işte. . . .

6
20
yanıtYanıtla
Burdurlu:

Adam gibi yorum yap, yada sus

yanıt0
yanıt1
Fatoş güllü:

Beyinsiz

yanıt1
yanıt0
Mehmet ucucu:

Allah insanımıza itikad şükür ve tefekkür geçmişteki nimetleri hatırlama fikri lutfeylesin.doğarken ölebilirdik hem annemizi hem bizi ölümden ve engelli olmaktan korumus nankörlüğümüzün sınırı yok...

yanıt2
yanıt0
Vatandas:

Ulann gerzek doğru konuş

yanıt1
yanıt0
ref:

Herkes Allah korusun demiş demekki yokki korumuyor olsa korurdu hadi şimdi ben bunu yazdım diye beni tutuklayın o cürük bvinaları yapanları tutuklamayın

1
12
yanıtYanıtla
Vatan sever:

Sana tavsiyem beyin cerrahına bir görün durumun pek iyi değil...

yanıt0
yanıt0
BRE AHMAK:

Bre ahmak. İSTERSEM ALLAH KORUSUN DERİM İSTERSEM KURŞUN KALEM KORUSUN DERİM. ARMUT KADAR BEYNİN OLSA BÖYLE BİR POLEMİĞE GİRMEZSİN.

yanıt1
yanıt1
ha:

peki korudukları

yanıt1
yanıt0
CEZA:

Neden isyankar olduğun belli. . . Dünyaya gelirken beynini Ahirette unutmuşsun

yanıt0
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title