Haberler

Tek Kardeşlerden Özcan'a Ziyaret

Güncelleme:

Keşanlı atlet Ahmet Tek ve kardeşi Hasan tek 18 Mayıs günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Edirne'de yapılan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Koşusu'nda dereceye giren Keşanlı atlet Ahmet Tek ve kardeşi Hasan tek 18 Mayıs 2012 Cuma günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ile birlikte saat 11.30'da belediyeye gelen Ahmet ve Hasan Tek, kendilerine her zaman destek olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşekkür ettiler.

Edirne'de yapılan Gençlik Koşusu'nda Hasan tek kendi yaş grubunda il birincisi olurken Ahmet Tek'de kendi yaş grubunda il ikincisi oldu.

Tek, kardeşlerin başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirten Özcan iki kardeşi de aldıkları son başarıdan dolayı tebrik etti ve Keşan Belediyesi olarak başarılı sporculara her zaman desteğe devam edeceklerini belirtti.

Bayram Ali Kalfalar'da Özcan'ın Tek kardeşlere verdiği destek nedeniyle kendisine teşekkür etti ve bu iki kardeşin Keşan gençliğine rol model olması gerektiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özcan Hasan Tek Ahmet Tek Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title