Haberler

Denizli'de eski karısını öldürüp ormanlık alana gömen şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eski karısını boğduktan sonra Serinhisar ilçesindeki ormanlık alana gömdüğü iddia edilen şüpheli, tutuklandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eski karısını boğduktan sonra Serinhisar ilçesindeki ormanlık alana gömdüğü iddia edilen şüpheli, tutuklandı.

Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yaşayan Fatma Çetin'den haber alamayan eşi Mehmet Çetin, dün akşam saatlerinde durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kent merkezinde bir süre arama yapan Cinayet Büro ekipleri, Fatma Çetin'in 4 yıl önce boşandığı eski eşi E.K'yi (39) ifade için karakola çağırdı.

Burada çelişkili ifadeler veren E.K, alındığı çapraz sorguda, eski karısının evine gidip onu boğduğunu, bir çuvala koyup otomobiline taşıdığı cesedi, evden yaklaşık 45 kilometre ötedeki Kefe Yaylası yakınlarında gömdüğünü itiraf etti.

Ekipler, zanlının yer göstermesi sonucu, cesedin gömülü olduğu ormanlık alandaki bölgeyi saptadı.

Üstü çalılarla örtülmüş bölgede yapılan kazıda Çetin'in cesedine ulaştı.

Zanlı, emniyetteki işlemin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Cenaze toprağa verildi

Çetin'in cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundaki otopsinin ardından, yakınlarına teslim edildi.

Cenaze, evinde helallik alınmasının ardından Korucuk Mahalle Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Maktul Fatma Çetin'in eşi anlattı

Maktul Fatma Çetin'in eşi Mehmet Çetin, morgda eşinin cenazesini beklerken gazetecilere yaptığı açıklamada, katil zanlısının evlerine gelip cinayeti işlediği sırada kendisinin işte olduğunu belirtti.

Eşinin kaybolduğu haberini, eve gelip annesini bulamayan 10 yaşındaki üvey kızından öğrendiğini anlatan Çetin, kendisinin de durumu polise bildirdiğini aktararak şöyle dedi:

"Ben işten çıkıp eve geldim. Geldiğimde polisler evdeydi. Olayın olduğunu öğrendim. E.K. evin kapısını açıp, eşimi ittirip içeriye girmiş. İçeride baya boğuşmalar olmuş. Sonra battaniyeye sarıp evden çıkmış. İnsan böyle bir şey yapamaz. Zorla eve girip eşimi darp etmiş. En son eşimle cumartesi günü telefonla konuşup eşimi rahatsız etmişti."

Maktulün kız kardeşi Elvan Karakurt ise katil zanlısının en ağır cezayı almasını istediğini söyledi.

Kızına, "Annenden haberim yok" diye mesaj atmış

Fatma Çetin ile katil zanlısının 10 yaşındaki ortak kızlarının, evde annesini göremeyince, üvey babasını ardından öz babasına da mesaj atarak annesinden haberinin olup olmadığını sorduğu öğrenildi.

Katil zanlısının, "Annenden haberim yok, istersen polisi arayalım" şeklinde karşılık verdiği belirlendi.

Çetin'in bakıcılığını yaptığı 4 yaşındaki çocuk da evdeymiş

Maktul Fatma Çetin'in, son iki gündür, anne babası çalışan 4 yaşındaki bir erkek çocuğa bakıcılık yaptığı öğrenildi.

Çocuğun, cinayetin işlendiği anda evde bulunduğu ve Çetin'in 10 yaşındaki kızı eve gelinceye kadar geçen 3 saat boyunca evde tek başına kaldığı öğrenildi.

Diğer yandan katil zanlısının, apartmandan çıkarken, buradaki güvenlik kameralarına yakalanmama düşüncesiyle, tüm daireler için elektriği keserek apartmandan ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Dokuzkavaklar Mahallesi Serinhisar Pamukkale Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title