Haberler

14 yaşındaki çocuğu istismar eden sanığa 'saygın tutum' indirimi! Serbest kalınca tehdit etmeye başlamış

Güncelleme:

Bartın'da yaşayan Melek K., çalıştığı restoranın mutfağında 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu anlar güvenlik kamerasına yansıyan İsa Temür'ün, saygın tutum indirimi yapılarak 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılıp, tahliye edilmesine tepki gösterdi. Melek K., "Seni ve anneni öldüreceğiz. Ben bir şey yapmadım, 10 ay boşu boşuna cezaevinde yattım' diye tehditte bulunuyor. Benim ve kızımın can güvenliği yok" dedi.

Olay, geçen yıl 18 Mayıs'ta kent merkezindeki bir restoranda meydana geldi. Annesi Melek K.'nin bulaşıkçı olarak çalıştığı restoranda stajyer olarak çalışan Çıraklık Eğitim Merkezi öğrencisi K.G., annesinin izinli olduğu günde, restoran sorumlusu İsa Temür'ın mutfakta cinsel istismarına uğradı. K.G., durumu annesi Melek K.'ye anlattı. Bunun üzerine anne ve kızı polise giderek şikayetçi oldu. Mutfaktaki güvenlik kamerasının kayıtlarında cinsel istismarda bulunduğu belirlenen İsa Temür, gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BÖLGE İDARE MAHKEMESİ KARARI BOZDU, DAVA YENİDEN GÖRÜLDÜ

Bartın 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklu yargılanan İsa Temür, geçen yıl 18 Ekim'deki karar duruşmasında 12,5 yıl hapse çarptırıldı. Sanık avukatı, 'Olayın sarkıntılık düzeyinde kaldığı' gerekçesiyle verilen cezanın fazla olduğunu savunarak Sakarya Bölge İdare Mahkemesi'ne kararla ilgili itiraz etti. İtirazı haklı bulan mahkeme, hükmü bozarak davayı yeniden yerel mahkemeye gönderdi. 16 Mart'ta yeniden görülen davada, İsa Temür bu kez 'Sarkıntılık düzeyinde kalan çocuğun cinsel istismarı' suçundan olayın birden fazla kez gerçekleştirilmesi sebebiyle 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın saygılı tutumu ve cezanın geleceği üzerindeki olası etkilerini hafifletici indirim sebebi kabul ederek sanığın cezasını 6 yıl 3 aya indirdi. Yargılama sürecinde 10 ay tutuklu kalan İsa Temür adli kontrol şartı ve denetimli serbestlik kararları uygulanarak serbest bırakıldı.

Taciz sanığına 'saygın tutum' indirimi

"BENİM İZİN GÜNÜMDE, KIZIMA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNULDU"

Mahkemenin kararına tepki gösteren Melek K., "Kızımla birlikte geçtiğimiz yıl bir restoranda ben bulaşıkçı o da stajyer olarak çalışıyordu. İş yerinin hem sorumlusu hem de ustası olan şahıs kızıma tacizde bulundu. O gün benim izin günümdü, iş yerinde herkes çıktıktan sonra akşam saatlerinde kızımı lavabonun yanına sıkıştırıyor ve cinsel tacizde bulunuyor. Kızıma çok güzelsin, çok tatlısın diye cinsel tacizde bulunuyor. Kızımı orada bayağı bir sıkıştırmış. Kızımın akşam eve geldiğinde moralinin bozuk olduğunu görünce ben ne olduğunu sordum. Kızım korkmuş durumu anlattı. Ben de hemen emniyete gittim. Hemen şahıs gözaltına alındı ve sonrasında hemen tutuklandı. İlk mahkemede şahıs tutuklu olarak yargılandı, ikinci mahkemede 12 yıl 6 ay ceza aldı. Daha sonra şahsın avukatı bir üst mahkemeye itirazı sonucunda üçüncü mahkemede cezası 6 yıl 3 aya düşürülerek, denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldı" dedi.

Taciz sanığına 'saygın tutum' indirimi

"KIZIMI KÖŞEYE SIKIŞTIRIP, SİZİ ÖLDÜRECEĞİM" DİYE TEHDİT ETTİ

Melek K., "Geçen hafta bu şahıs kızımı yine sokakta görüyor, sıkıştırıp tehdit ediyor, 'Seni ve anneni öldüreceğiz ben bir şey yapmadım, 10 ay boşu boşuna cezaevinde yattım' diye tehditte bulunuyor. Kızım sonra bunu bana anlattı. Şu anda benim ve kızımın can güvenliği yok. Benim ve kızımın başına bir şey gelirse, bunun hesabını kim verecek. Ben adalet istiyorum. Benim her şeyim mahvoldu. Şu anda ben ilaç kullanıyorum. Kim ne düşünürse düşünsün, şahsın bunu yaparken, güvenlik kamera görüntüleri de var. Bizim her şeyimiz mahvoldu. Ben adalet istiyorum" dedi.

Taciz sanığına 'saygın tutum' indirimi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (8)

İTİBAR FANİ:

kız adamı ittirmiyor bile hatta elini adamın omuzuna attı... ??

11
184
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Çocuk o cocuk.

yanıt121
yanıt6
hasan:

dakika kaç?

yanıt0
yanıt0
ömer tatar:

ulan olayın görüntüsü bile var hala adamı serbes bırakıyorlar bu ne rezil ne kepaze bir adalet sistemi lan!

157
2
yanıtYanıtla
Erkan Can :

Adalet ve Kalkınma partisinin yönettiği ülkede insanlar adalete muhtaç.. adam daha ne yapsın arkadaş,görüntüler de var nasıl dışarı salınabiliyor ?

83
24
yanıtYanıtla
Bedirhan Nazlı can:

Paran varsa herşey mübah bu ülke de ha o kadında yalan söylüyor parası kesildiğinde şikayetçi olmuş tur.

13
93
yanıtYanıtla
Bedirhan Nazlı can:

Parası olan a yok yok ülkede

45
4
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Adama bak her fırsatı değerlendirmiş en ağır ceza verilsin yada Bartın'daki değerli abiler gerekeni yapsın.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title