Haberler

İsveç'te İran asıllı kadın, polis korumasında Kur'an-ı Kerim yaktı

Güncelleme:

İsveç'in başkenti Stockholm'de İran asıllı Bayrami Marjan, Kur'an-ı Kerim yaktı. Tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini savunan kadın, provokasyonu polis koruması eşliğinde gerçekleştirdi.

İsveç'in başkenti Stockholm'de İran asıllı Bayrami Marjan isimli kadın Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırı düzenlendi. Tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini söyleyen kadın , kutsal kitabımızı mangalda yaktı.

MANGALDA YAKTI

Stockholm'ün Bromma bölgesinde bulunan Angbybadet sahilinde 47 yaşındaki İran asıllı Bayrami Marjan, polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakarak tüm dinlerin yok edilmesi gerektiğini savundu. Marjan, Kur'an-ı Kerim'i mangalda yakarken polis bölgede güvenlik önlemleri aldı.

BU KAÇINCI SKANDAL?

Danimarkalı aşırı sağcı politikacı ve Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, 2022'de Paskalya tatili boyunca İsveç'in Malmö, Norköpin, Jönköping kentleri ile başkent Stockholm'de Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonlarını sürdürmüştü. Paludan, 21 Ocak'ta Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde de Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Stockholm'de Irak asıllı Salwan Momika da Kurban Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 28 Haziran'da, Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Momika, 20 Temmuz'da da Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde, 31 Temmuz'da İsveç parlamentosu önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ve Irak bayrağını ayaklar altına almıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Stockholm İsveç İran Dünya Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (45)

Zaky:

Diger iki kitabi neden yakmadin o zaman? Kimin masasiniz belli.. dinler catismasi icin ortam hazirlaniyor..

370
10
yanıtYanıtla
Ahmet Saz:

dinle insanları kandırıp kanını emenlerden nefret ederim ama böylede kafirlerdende savaşmak için beni yaratan rabimede dua ederim inşalah beni bunun gibi kafirlerden savaşmayı nasip eder

306
32
yanıtYanıtla
uykucu uğur:

Allah bu kuluna hesabını hak ettiğini şekilde verecektir. Allah'ın evini yıkmaya giden fil sahiplerine neler yaptı işte onun gibi

315
21
yanıtYanıtla
Amokachi:

Kabe tarih boyunca 7 kere yıkıldı. Ebabil kuşlarının koruduğu Kabe, Allah' ın koruduğu Kabe.

yanıt1
yanıt2
Yusuf GÜÇLÜ:

Bunlar istisnasız ortadan kaldırılmali

125
31
yanıtYanıtla
Orhan KÖSE:

Kuranı Kağıda dökülmüş yakınca bitecek sananlar , Kuran bir mucizedir hiç kimse yok edemez çünkü önce peygamber ezberine ve sahabe ezberine sonra milyonlarca insanın ezberine nakış nakış işlenmiştir , kağıda değil beyinlere yazılı bebeğim.

138
10
yanıtYanıtla
aristoteles:

Halk eğitimle bu işi aşar ama eğitimi bitirdikleri icin taş devrine dönüyorsunuz bu gidişle ilk yıllarından bile öteye gideceksiniz :)

yanıt2
yanıt7
senar:

Allah kendi kitabını kendi dinini bizlere bırakmaz korur, Ancak bizler tepkimizi vermek zorundayız. Allah bildiği gibi yapsın onun dinine savaş açanları ve buna sessiz kalan sözde müsüman yöneticileri

131
10
yanıtYanıtla
İNAN DIRAZ :

Bizim MİT ne diye hala beklemede? bunların artık tek tek bi şekilde ortadan kaldırması gerek, bu şekilde alenen bu adiliği yapan hiç kimse kalmayana dek temizlik yapılması şart oldu, elindeki imkanın hakkını vermezsen Allah bunu hesabını hem dünyada hem ahirette sorar.

88
37
yanıtYanıtla
Kenan Erol:

senin yorumunu beğenmeyen hainlerin sayısı çok olduğu için mit kiminle uğraşacağını şaşırmız asıl hainler içimizde

yanıt38
yanıt23
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title