Haberler

SPOR Golfçülerden 'maskeni tak, mesafeni koru' mesajı

Güncelleme:

SPOR Golfçülerden 'maskeni tak, mesafeni koru' mesajıVIDEO YOKNamık Kemal KILINÇSERİK (Antalya), (DHA) -Antalya'nın Serik ilçesinde faaliyet gösteren Taurus Golf Kulübü, pandemi sonrası normalleşme sürecinde ilk turnuvasını gerçekleştirdi.

SPOR Golfçülerden 'maskeni tak, mesafeni koru' mesajı

VIDEO YOK

Namık Kemal KILINÇSERİK (Antalya), (DHA) -

Antalya'nın Serik ilçesinde faaliyet gösteren Taurus Golf Kulübü, pandemi sonrası normalleşme sürecinde ilk turnuvasını gerçekleştirdi. Golfçüler, turnuva öncesi 'maskeni tak, mesafeni koru' mesajı verdi.

Belek turizm merkezinde bulunan Titanic Golf Kulübü'nde, Taurus Golf Kulübü üyelerinin katıldığı turnuva, bir gün sürdü. Turnuvada 40 golfçü mücadele etti. Turnuva öncesi golfçüler maske takarak toplu fotoğraf çektirdi ve 'maskeni tak, mesafeni koru' mesajını verdi.

Turnuvanın şampiyonu Recep Turan oldu. A Kategorisinde Bekir Başak Ünal birinci, Şehmuz Işık ikinci, Ali Şahin de üçüncü oldu. B kategorisinde Fesih Tamince birinci olurken, Ayhan Karaağaç ikinciliği, Ercan Oruç üçüncülüğü elde etti. Deliğe en yakın vuruşu Fahir Telli, en uzun vuruşu ise Şehmus Işık yaptı. Turnuva onur ödülünü ise Merhmet Aygün aldı.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini Titanic Otelleri sahibi ve kulübün onur üyesi Mehmet Aygün takdim etti. Aygün'ün ödülünü de kulüp başkanı Recep Turan verdi.

Taurus Golf Kulübü Başkanı Recep Turan, '4 ay önce pandemi dolayısıyla tüm dünyada olduğu gibi turnuvalara ara vermiştik. Normalleşme sürecinde kurallara uygun ilk turnuvamızı yapıyoruz. Umuyoruz ki kısa zamanda yurt dışındaki golfçüler de ülkemize gelip turnuvalara katılır. Belek bölgesi olarak 12 ay turizm yapan bir yerdeyiz. En kısa sürede normale dönerek, İngiltere başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden golfçüler ülkemize gelir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Taurus DHA Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title