Haberler

'Son model araçla gelip çaldıkları için şikayetçiyim'

Güncelleme:

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde inşaat halindeki binaya giren şüpheliler 5 bin TL değerinde demir çaldı.

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde inşaat halindeki binaya giren şüpheliler 5 bin TL değerinde demir çaldı. Hırsızlık olayı güvenlik kamerasına da yansıdı. İnşaat sahibi Süleyman Yıldırım, "Para isteseler 300- 500 TL verirdim. Ama görüntüleri gördükten sonra son model araçla gelip çaldıkları için şikayetçiyim" dedi.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Örnek Mahallesi 1553 Sokak'taki bina inşaatı sahasında meydana geldi. 2 kişi, hafif ticari araçla Süleyman Yıldırım'a ait bina inşaatına geldi. Araçtan inip, yaklaşık 15 dakika içinde inşaatın zemin katındaki 42 köşebent demirini araca yükleyen 2 kişi, kaçtı. Sabah inşaata geldiğinde köşebentlerin olmadığını fark eden Yıldırım, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde hırsızlığı görünce durumu polise bildirdi.

'POLİSE İHBAR ETTİK'

Çalınan demirlerin maddi değerinin yaklaşık 5 bin TL değerinde olduğunu belirten inşaat sahibi Süleyman Yıldırım, "Saat 18.30'a kadar inşaattaydım, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle son kontrollerimi yapıp ayrıldım. Sabah inşaata geri geldiğimizde köşebent demirlerinin olmadığını tespit ettik, polise ihbar ettik" dedi.

'SON MODEL ARAÇLA HIRSIZLIK YAPMIŞLAR, ŞİKAYETÇİYİM'

5 bin TL'nin bir inşaat için çok yüksek bir rakam olmadığını aktaran Yıldırım, "Ancak güvenlik kameralarını izlediğimiz zaman, hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin son model bir ticari araçla geldiğini gördüm, buna çok sinirlendim. Normal gelseler 'Abi ihtiyacımız var' deseler, para isteseler 300- 500 TL verirdim. Ama görüntüleri gördükten sonra son model araçla gelip çaldıkları için şikayetçiyim" diye konuştu.

HIRSIZLIK KAMERADA

Polis, soruşturma başlattığı olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde araçlarıyla inşaata gelen kimliği belirsiz kişilerin içeri girip, bir süre sonra da aynı araçla uzaklaştıkları yer aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Yıldırım Manavgat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title