Haberler

Son Dakika: Sarallar suç örgütüne operasyon! Çete lideri Alaattin Saral'ın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli gözaltında

Güncelleme:

Son dakika: Sarallar organize suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda iş adamı Erdal Acar ile çete lideri Alaattin Saral olarak bilinen İlyas Saral'ın da aralarında olduğu 117 şüpheli yakalandı. Operasyonda 46 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda çek, senet, 900 bin dolar ve 413 bin avro ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

İstanbul merkezli 13 ilde, "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyonda çete lideri Alaattin Saral'ın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli gözaltına alındı.

Son Dakika! Sarallar suç örgütüne operasyon! Çete lideri Alaattin Saral'ın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli gözaltında

SUÇ DOSYALARI OLDUKÇA KABARIK

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nitelikli yağma, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi birçok suça karıştığı belirlenen suç örgütü mensuplarının yakalanması için çalışma yaptı.

Son Dakika! Sarallar suç örgütüne operasyon! Çete lideri Alaattin Saral'ın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli gözaltında

13 İLDE EŞ ZAMANLI BASKINLAR YAPILDI

Şüpheliler tarafından kullanılan adresleri belirleyen polis, İstanbul merkez olmak üzere 13 ilde eş zamanlı baskınlar düzenledi.

Son Dakika! Sarallar suç örgütüne operasyon! Çete lideri Alaattin Saral'ın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli gözaltında

900 BİN DOLAR VE 413 BİN AVRO ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda, 117 şüpheli gözaltına alınırken, 46 ruhsatsız tabanca, 55 şarjör, 6 av tüfeği, kalem şeklinde suikast silahı, bin fişek, çelik yelek ile çok sayıda çek, senet, dijital malzeme, 900 bin dolar ve 413 bin avro ele geçirildi.

Son Dakika! Sarallar suç örgütüne operasyon! Çete lideri Alaattin Saral'ın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli gözaltında

ŞÜPHELİLERİN İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Operasyon kapsamında yakalanan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirildiği ve işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdal Acar Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

zeliha:

Emniyet gerekeni yapmış. malesef sıra hukukta. inşaallah Allah'tan başka kimseye kul olmayanlar, boş vermeyenler, korkmayanlar bakar davaya.

98
5
yanıtYanıtla
Fatihan:

Durmayın vallahi...suç örgütleri mafya dolandırıcı çeteleri ne varsa operasyon yapın.. alınan ganimetle ekonomiye çok ama çok büyük katkısı olacak.. güzel gelir kaynağı..olmadı dağıtın fakir fukaraya

55
10
yanıtYanıtla
Mehmet:

Çok iyisiniz hangi ülkede yaşıyoruz. Sence öyle mi olur.

yanıt2
yanıt1
bekir yapici:

sen o paralarin fakir fukaraya ulasacagina eminmisin.

yanıt2
yanıt1
bekir yapici:

sarallar 2-3 günlük bir suc örgütü degil güvenlik güclerimizde herhalde kafasina göre takilmiyor yukardan asagiya dogru bir talimat sistemi var bu operasyon niye simdi polisimiz bunlari yargiya devredecek bizi defalarca hayrete düsüren yargi ne yapacak bekleyip görecegiz

35
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Temmuzda asgari ücret, memur, emekli zammı var. Bu operasyonların biraz ekonomik katkısı olur..

26
5
yanıtYanıtla
commer neres:

Emniyet coştu. Durun bi bakayım organizenin başında kim var acaba ? Helal olsun Vay be Mahmut çorumlu'ymuş. Geldiğinden beri çok büyük operasyonlar yaptı gerçekten.

23
7
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

PARAYA BAK BEEEE. 900 BİN DOLAR VE 413 BİN AVRO DİLE KOLAY. BEN OLSAM ÇOKTAN EKMEKLİYE AYRILMIŞTIM. HAYATIMI KURTARMIŞIM NİYE DEVAM EDEYİM BU BİLE FAZLA HATTA.

15
11
yanıtYanıtla
ismail bey :

Sarallar, şahinler sokak ortasında bile çatıştı. defalarca içeri girdiler ve defalarca çıktılar.. Bu sefer bakalım kaç gün kalırlar cezaevinde.

18
1
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

2 gün sonra serbest kalmazlarsa iyidir

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title