Haberler

Son dakika haberi: Koronavirüsü yenen EOSB Başkanı Küpeli mesaiye başladı

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, yakalandığı Koronavirüs (COVİD-19) hastalığını yenerek görevine başladı.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, yakalandığı Koronavirüs (COVİD-19) hastalığını yenerek görevine başladı.

19 Ekim'de yapılan testleri pozitif çıkan ve evde tedavi sürecine başlanan Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli sağlığına kavuşarak, bugün itibariyle görevine başladı. Yaptığı açıklamada, sürecin hassas geçtiğini belirten Başkan Nadir Küpeli, "COVİD-19 salgınını başından beri tüm tedbirlere uymamıza rağmen maalesef bu sinsi hastalığa yakalandık. Çok şükür hastalık sürecini evimizde ve 2 günde hastanede ek ilaç tedavisi alarak tamamladık. Bugün yapılan yeni testlerde sonuçlarım negatif çıkmış olup, sağlık görevlilerimizin de onayı ile tekrar mesaimize geri döndüm. Bu vesileyle hastalığımız sürecinde bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm sağlık ekiplerimize ve idarecilerine, evde tedavi gördüğümüz süre zarfında arayıp geçmiş olsun diyen, çiçek gönderen, dua eden, güzel temenni ve iyi dileklerini ileten tüm herkese şükranlarımı sunuyorum. Arayan ve soran herkesten Allah razı olsun. Ev karantinamız sürecinde Eskişehir OSB'nin tüm çalışmalarını uzaktan da olsa takiple görevimize devam ettik. 2 Kasım Pazartesi itibarı ile görevimizin başına tekrar dönmüş bulunuyorum. Kıymetli hemşerilerimize bir kez daha salgını hafife almamalarını, alınan tedbir, kural ve kararlara hem kendileri hem tüm sevdikleri için harfiyen uymalarını rica ediyorum' diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Koronavirüs Eskişehir Küpeli Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title