Haberler

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi, sürekli iletişim halindeyiz

Güncelleme:

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, katıldığı canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Oktay, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi. Sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir önceki gün katıldığı canlı yayında rahatsızlandı. 20 dakikalık aranın ardından yeniden programa çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim." dedi.

"HAFİF BİR ÜŞÜTME GEÇİRDİ"

Akkuyu Nükleer Güç Santrali Töreni'ne online katılacağı belirtilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin mitingi iptal edilirken, son durumuna ilişkin bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Oktay, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi. Sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." dedi.

"YABANCI BASINDA AHLAKSIZCA HABER YAPILMAKTADIR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Sn Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir. Milletimizin sağlık, afiyet dilekleri ve dualarına şükranlarımızı sunarız… Dünyanın her yerinden çeşitli ülke insanlarından gönderilen geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederiz."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi, sürekli iletişim halindeyiz

"EVDE İSTİRAHAT EDECEĞİM"

Sağlık durumuna ilişkin sabah saatlerinde Twitter hesabından bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah'ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi, sürekli iletişim halindeyiz

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

Ancinsan Toranaga:

Rabbim Şafii sıfatıyla şifalar versin inşaallah sağlıklı uzun ömürler diliyorum

1
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title