Haberler

Son Dakika! Adalet Bakanlığı görevini devralan Bakan Bozdağ'dan ilk mesaj: Rehberimiz hukuk olacak

Güncelleme:

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün yerine getirilen Bekir Bozdağ, bakanlıktaki törenle görevini devraldı. Bozdağ, "Bu bayrak değişimi, herkesle istişare içerisinde daha iyisini yapmaya çalışacağız. Sayın Bakanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Rehberimiz hukuk olacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Resmi Gazete'de bugün yayımlanan kararla birlikte görevinden affını isteyen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yerine eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir kez daha bu göreve getirildi. Bozdağ, bugün öğlen saatlerinde Adalet Bakanlığı'nda gerçekleştirilen töreninin ardından görevini devraldı.

"KENDİLERİNE ALLAH'TAN MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM"

Devir teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada Bakan Bozdağ'a başarıları dileklerini ileten Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Görevi 4,5 yıl önce devraldığım sayın Bakanımıza bugün görevi yeniden devrediyorum. Kendisine Allah'tan muvaffakiyetler dilerim. Bu süreçte vermiş olduğu tüm destekler için sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Elbette ki her makam gelip geçici. Asıl olan bu milletin bir ferdi olmak. AK Parti hükümetleri, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde adalet alanında çok önemli icraatlar yaptı. Bu süreçte fedakarca çalışan tüm adliye emekçilerine teşekkür ediyorum. Bu işte son derece tecrübeli olan bakanımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Son Dakika! Adalet Bakanlığı görevini devralan Bakan Bozdağ'dan ilk mesaj: Rehberimiz hukuk olacak

"BAKANIMIZIN BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDECEK"

Daha sonra söz alan ve bugüne kadarki katkıları nedeniyle Gül'e teşekkür eden Bakan Bekir Bozdağ ise, "Sayın Bakanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Milletimize ve ülkemize hizmet etme şansına sahip olduğum için onur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Sayın bakanımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu bir bayrak değişimi. Rabbim güç verdiği müddetçe herkesle istişare içinde daha iyisini doğrusunu milletimiz ve ülkemiz adına yolumuza devam edeceğiz. Ülkemiz adalet alanında da daha iyi olacaktır" dedi.

Son Dakika! Adalet Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Yeni Bakan Bozdağ'dan ilk mesaj: Rehberimiz hukuk olacak

ATAMA KARARININ ARDINDAN İLK YORUM

Adalet Bakanlığı görevine getirilen Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı görevini şahsıma emanet eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a takdir/tensipleri için şükranlarımı sunuyorum. Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül kardeşime hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Abdülhamit Gül Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

Salih ÇAKIR:

Birini affet, diğerine lütfet, vatandaşa sabret.

121
8
yanıtYanıtla
Y Sarı:

Bıraktığı yerden devam edilecekse, çok vahim!

101
6
yanıtYanıtla
Demir Acer :

"Rehberimiz hukuk olacak" çok duygusal ve inandırıcı ya gözlerim doldu.

87
11
yanıtYanıtla
ismail bey :

O kadar süre bakanlık yaptıda kime ne faydası dokundu. Gül zamanında personele bazı haklar verilmeye başladı, kadro konusundada gelişmeler vardı. Şimdi hepsi rafa kalkacak. Hep hakimlere, savcılara çalışacak bakanlık.

67
10
yanıtYanıtla
Cevdet:

Geçiniz.

27
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA YILDIRIM :

Hukuk,Adalet Türkiye'de malesef kalmadı..

18
1
yanıtYanıtla
Smlsrky:

Amin inşallah

4
11
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Rehberimiz ne zamandan itibaren hukuk olmaya başlayacak inşallah..

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title