Haberler

Sokak röportajında muhalefet liderlerine skandal tehdit! Kılıçdaroğlu'nun avukatından açıklama geldi

Güncelleme:

Batman'da gerçekleştirilen sokak röportajında kendisini Hizbullahçı olarak tanımlayan bir şahsın muhalefet liderlerini "kafalarını kesmekle" tehdit ettiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Videodaki skandal ifadeler sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından "Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız!..." paylaşımında bulundu.

Türkiye, 14 Mayıs 2023 günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kilitlenirken, bugün Batman'da gerçekleştirilen bir sokak röportajında kullanılan skandal ifadeler sosyal medyada infial yarattı.

MUHALEFET PARTİLERİNE HAKARETLERDE BULUNDU

Kendisini Hizbullahçı olarak tanımlayan bir kişi, muhalefet partilerine hakaretlerde bulundu. Röportaj sırasında küfürler de savuran şahıs "Onları destekleyenler de onlar gibi kafirlerdir" diyerek muhalefet partilerine oy veren vatandaşları da hedef aldı.

"BİZ HİZBULLAHÇIYIZ" DİYE BAĞIRDI

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Millet İttifakı liderlerini hedef alan şahıs, "Cihata hazırız, kafalarını keseriz" cümlesini kullandı. Gerici kişi videonun sonunda "Biz Hizbullahçıyız" diye bağırdı.

KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATI: DERHAL GEREĞİNİ YAPIYORUZ

Skandal ifadelerle dolu röportaj büyük tartışma yaratırken, Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Çelik, "Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız!..." ifadelerini kullandı.

Sokak röportajında muhalefet liderlerine skandal tehdit! Kılıçdaroğlu'nun avukatından açıklama geldi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Sosyal Medya Celal Çelik Batman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (50)

mehtap usta:

özgürlüklere kısıtlama olmasın bırakın adam fikirlerini özgürce ifade etsin

342
662
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Allahin yarattigi insanin sirf kendi görüsünü paylasmiyor diye kafasini kesmek özgürlük falan degil inanc insanlik ve hukuk sucudur siz neyin kafasini tasiyorsunuz.

yanıt1
yanıt0
Senrey26:

ölüm tehdidi fikir beyanı değil suçtur.

yanıt1
yanıt0
musa tosun:

bu adamı da chp'liler algı için tutmadılarsa yeni bir tiyatro yapmadılarsa bende birşey bilmiyorum.

319
510
yanıtYanıtla
Serkan Kimdi:

Bunlar sırf 3-5 oy daha fazla alırız diye kendilerine suikast bile duzenletirler

yanıt0
yanıt0
OLCAY ŞADAN:

Sen zaten birşey bilmiyorsun belli ki. İşinize göre dış güçler, işinize göre algı kampanyası ne güzel bir dünya yaratmışsınız güzel kafanızda..

yanıt0
yanıt0
FLOZOF:

Zehirli diller Zehirli Beyinler taşır

680
85
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Eğer CHP bu yaşlı adama zarar vermeye çalışırsa, bu adamın avukatlığını yapacak biri bulunmalı. Evet haddini aşan bazı söylemlerde bulundu, fakat CHP li Müslim sarı, seçimi kazanırsak kitlelerden hesap soracağız diyerek halkı tehdit etti. Müslim sarı ne olacak peki.

226
457
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

elbette hesap sorulacak ama hukuk önünde

yanıt192
yanıt27
Hikmet Cakir:

hakiki bir mursit böyle bu sekilde tehditler savurmaz hos görülü olur dua eder sabir diler bu tür kisi ve kisilerin tahrik edici konusmalarina kanmayin provakasyondan baska bir sey degil

619
56
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title