Haberler

Sivas'ta son 7 günde korona vakası görülmeyen Suşehri ilçesinde tüm okullarda yüz yüze eğitim başlıyor

Güncelleme:

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Hıfzıssıhha Kurulu, son 7 günde ilçede koronavirüs vakası görülmemesi üzerine tüm kademe okulları eğitime açma kararı aldı. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kaymakam Hidayet Sarı, "1 Mart Pazartesi günü ilçedeki tüm okullarda yüz yüze eğitime başlanacak" dedi.

Sivas'ın Suşehri ilçesi Hıfzıssıhha Kurulunun, son 7 günde hiç vaka görülmemesi üzerine aldığı karar hakkında bilgi veren Kaymakam Hidayet Sarı, "Okullarda her sırada bir öğrenci oturması sağlanmak şartıyla eğitime haftada 5 gün ve yüz yüze devam edilecek" ifadesini kullandı.

MÜZİK, BEDEN EĞİTİMİ VE GÖRSEL SANATLAR GİBİ DERSLER UZAKTAN EĞİTİMLE VERİLECEK

Sınıf mevcudunun çok olduğu, yeterli büyük dersliklerinin bulunmadığı ya da sınıfların bölünmesi halinde yeterli öğretmen ya da dersliğin olmadığı okullarda ve sınıflarda ise sınıfların bölünerek, her sırada bir öğrencinin oturması sağlanmak şartıyla haftanın 2 günü yüz yüze eğitim verileceğini aktaran Sarı, şunları kaydetti:

"Bu durumda tüm liselerde, köy okullarında, okul öncesi eğitim kurumlarında, ortaokulların 8. sınıflarında, Cumhuriyet Ortaokulunda, Kemalpaşa İlkokulunda, İmam Hatip Ortaokulunda ve TOKİ Kösedağ İlkokulu-Ortaokulunda eğitim haftada 5 gün ve yüz yüze devam edecek. Ancak müzik, beden eğitimi, görsel sanatlar gibi dersler uzaktan eğimle verilmeye devam edecek. Atatürk Ortaokulu'nun 5, 6 ve 7. sınıflarıyla Hürriyet İlkokulunda sınıflar ikiye bölünerek, her sırada bir öğrencinin oturması sağlanmak üzere, eğitim haftanın 2 günü yüz yüze verilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Hıfzıssıhha Kurulu Hisarcık Suşehri Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

UFUT:

Öğretmenlerin işi zor 1 yıldır tatildelerdi yazık

9
19
yanıtYanıtla
yorumsuz öğretmen:

Öğretmenlerin uzaktan eğitim verirken çok rahat tatilde olduklarını düşünüyorsan yazık sana bir de git bak neler yaşadılar okulların açılmasını dört gözle bekliyorlar bilmeden konuşuyorsun

yanıt8
yanıt4
Esra:

Öğretmenlerin işi çok zor,bir ülke öğretmene ve doktora değer vermezse o ülke gelişemez.Asker ve polisin de başımızın üstünde yeri var,onlar kutsal bizim için tabi o ayrı.

2
3
yanıtYanıtla
Muhlis:

Kutsal veya inançsız meslek yoktur. Meşru çerçevede halka hizmet eden her meslek aynı değere sahiptir.çünkü hepsi toplumsal iş bölümünün bir parçasıdır.

yanıt0
yanıt0
Ben:

Ogretmenlerimizin hakı odenmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title