Haberler

Silikon Plajı'nın Genç Dehaları Disrupt La Zirvesi'nde Buluştu

Bilişim sektörünün genç profesyonelleri, Amerika'nın Los Angeles şehrinde gerçekleştirilen Disrupt LA Teknoloji Zirvesi’nde biraraya geldi.

Silikon Vadisi'nin ardından Amerika'nın en büyük teknoloji merkezi olma yolunda ilerleyen Silikon Plajı, endüstrinin genç profesyonellerini Los Angeles'ta gerçekleştirilen Disrupt LA Teknoloji Zirvesi'nde biraraya getirdi.

Santa Monica Le Meridien Otel'de yapılan zirvede, IBM'in ortaklarından John Calkins başta olmak üzere YouTube'dan Adam Montoya, Google Otomotiv Başkanı Dan Siegler, Morgan Stanley yöneticilerinden Jeremiah Miller, Disney direktörü Scot Forbes gibi önemli isimler yer aldı.

Silikon Plajı Genç Profesyoneller Topluluğu'nun organize ettiği zirvede, program kapsamında yer verilen danışma oturumlarıyla yatırım sahiplerine ve girişimcilere, sektörün önde gelen yenilikçi ve başarılı liderleriyle birebir görüşerek fikir alma fırsatı da sunuldu.

Sosyal medyada içerik, dijital dünyayı takip, iş geliştirme yöntemleri, startup finansmanı ve taşınabilir cihazların geleceği konularının tartışıldığı panel ve atölye çalışmalarından oluşan zirve iki gün sürdü.

Los Angeles'ın plajlarıyla ünlü Venice ve Santa Monica bölgesinde kurulduğu için Silikon Plajı olarak adlandırılan ve Google, AOL, MySpace, Yahoo, YouTube'un da aralarında bulunduğu 800'e yakın startup (kurucu) şirketinden oluşan teknoloji merkezi, her geçen yıl hızla büyüyor. - California

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Santa Monica Los Angeles Google Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title