Haberler

Servis Aracı Devrildi: 1 Ölü, 15 Yaralı

Bursa’da servis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

Bursa'da servis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir yolunun Çingençeşme mevkiinde saat 19.00 sıralarında, Bursa'daki bir tekstil fabrikasında çalışan işçileri Karacabey'e getiren midibüs, yolun kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yolcuların bir kısmının araçta mahsur kaldığı, bir kısmının yola saçıldığı kazada evli ve 2 çocuk annesi Serap Uygur olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 15 kişi Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

Öte yandan kazada yaralananlardan isimleri tespit edilenler şöyle: "Müfide Turhan, Ayşe Turhan, Hatice Kurt, Makbule Bektaş, Gülizar Ateş, Fatma Topal, Emel Kartal, Dilek Bolan ve Birgül Kıran."

Yaralı yakınları hastanelere akın ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çingençeşme Karacabey İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title