Haberler

Şemsiyeli Park'ta Sona Gelindi

Güncelleme:

Ağaç dikim ve zemin yenileme çalışmalarının devam ettiği alanda yetkililerden bilgi alan Başkan Toçoğlu, projenin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Erenler Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın ile yenileme çalışmalarının devam ettiği Atatürk Parkı'nda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Toçoğlu, "Park alanında zemin yenileme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Ekiplerimiz bir yandan da ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. İnşallah, kısa bir süre içerisinde projeyi tamamlayıp; vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri bu alanı hizmete açacağız" dedi.

-Uncuoğlu park alanını inceledi

İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, Sakaryalıların önemli bir hizmete daha kavuşuyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

RECEP UNCUOĞLU Zeki Toçoğlu Ak Parti Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title