Haberler

Semra Özal,Turgut Özal'ın Tespihini Ferman Toprak'a Hediye Etti

Güncelleme:

Geçtiğimiz akşam Fenerbahçe 'de bir galaya katılan Ferman Toprak ve eşi Hilal Toprak aynı davette bir araya geldikleri First Lady Semra Özal'ın hediyesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

Rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a ait özel yapım tespihi çantasından çıkaran Semra Özal , "Eşimin en güzel tespihlerinden biri evladıma layıktır"diyerek kutusu içindeki tespihi başarılı isim Ferman Toprak'a hediye etti. Özal'ın, "Bu tesbihi çektikçe bizi hatırlayın. Dualarınızı eksik etmeyin" sözüne yeni evli çift "Dualarımız her zaman seninle anne"cümlesiyle karşılık verdi. Hayatının en anlamlı hediyelerinden birini aldığını belirten sevilen sanatçı Ferman Toprak "Büyük sevgi ve saygı duyduğum rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın en özel tespihlerinden birini güzel sözleriyle bana hediye edip; onurlandıran, Semra anneme sonsuz teşekkürler ediyor; saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgut Özal Semra Özal Fenerbahçe Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title