Haberler

Selpak'ın "Tuvalete Merhaba" Platformuna Stevie'den Üç Ödül

Güncelleme:

"Tuvalete Merhaba" platformu, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden Stevie International Business Awards 2015'te başvurduğu üç kategoride de ödüle layık görüldü.


Türkiye Temizlik Kağıdı sektörünün lider markası Selpak'ın, beş yıldır sürdürdüğü "Tuvalete Merhaba" platformuna ödül yağdı. Selpak Tuvalete Merhaba, Stevie International Business Awards 2015'te, başvurduğu üç kategoride de ödüle layık bulundu. Tuvalete Merhaba Facebook sayfası ile Yılın En İyi Facebook Sayfası kategorisinde "Altın" ödül kazanan platform, Yılın En İyi İletişim Kampanyası ve Yılın En İyi Markalı İçerik Kampanyası kategorilerinde ise "Gümüş" ödülün sahibi oldu.

Proje, beş yılda 250 bin ebeveyne destek verdi

Selpak, Tuvalete Merhaba projesi ile 1-4 yaş arası çocuğu olan ve henüz tuvalet eğitimine başlamamış ya da eğitimi en doğru şekilde vermek isteyen anne-babalara; tuvalet eğitimi öncesi, sırası ve sonrasında çocuğu için doğruyu bulma ve doğru şekilde eğitme konusunda destek oluyor. 2011 yılında kurulan platform, çocukların gelişim sürecinde ailelerin desteğe ihtiyaç duyduğu tuvalet eğitimini hedef alan tek örnek olarak yaygınlaştırılmaya devam ediyor.

Proje ile sadece bu yıl, Bengi Semerci Enstitüsü'nün uzman psikologları tarafından dört ayrı merkezde, 40 ayrı seansta, 2000'e yakın anne-babaya eğitim verildi. Beş yılda farklı illerde yapılan aktivitelerle, toplam yedi bin aileye birebir ulaşıldı. Ayrıca, dijital ortamda yaklaşık 250 bin anne-babayla iletişime geçilerek ailelere ihtiyaçları olan bilgiler aktarıldı. Platform, 360 derece iletişim stratejisiyle düzenlenen alışveriş merkezleri etkinlikleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla, her geçen gün daha çok anne-babaya ulaşmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Türkiye Selpak Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title