Haberler

Şehit Uzman Çavuşun Adı Okulda Yaşayacak

Güncelleme:

Bingöl'den geçici görev için gittiği Şırnak'ta, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan'ın adı memleketi Bursa'da okula verilecek.

Bingöl'den geçici görev için gittiği Şırnak'ta, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cemil Turan'ın adı memleketi Bursa'nın Karacabey İlçesi Bayramdere Mahallesi'ndeki okula verilecek.

Şırnak'ta 20 Mart'ta barikat ve hendeklerin kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon kapsamında Yeşilyurt Mahallesi'nde çıkan çatışmada 36 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan şehit oldu. Cemil Turan'ın cenazesi bir gün sonra Karacabey'de düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehidin anısının yaşatılması için Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bayramdere ilk ve ortaokulunun adının Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan olarak değiştirilmesini kararlaştırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, vatan savunmasında şehit düşen Turan'ın adının okulla birlikte ebediyen yaşayacağını söyledi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Cemil Turan Karacabey Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title