Haberler

Savarona'da Fuhuş Rezaleti

Güncelleme:

Muammer Kaddafi'nin oğlu Mutassım'ın 2007 yılında Atatürk'ün yatı Savarona'da fuhuş partileri düzenlediği ortaya çıktı.

Atatürk'ün yatının üzerindeki kara bulutlar eksik olmuyor. Bu defa da Libya'nnın eski lideri, diktatör Muammer Kaddafi'nin oğlu Mutassım'ın 2007 yılında Atatürk'ün yatı Savarona'da fuhuş partileri düzenlediği ortaya çıktı.

Fransa'da yayımlanan Nice Matin gazetesinin haberine göre, yatın davetlileri arasında Venezuela'nın 2004 Turizm Güzeli Diana Carolina Perez de vardı. Marsilya mahkemesinde görülen dava dosyasına göre yat fuhuş partileri için 350 bin euro'ya (810 bin TL) kiralanıyordu.

Mutassım Kaddafi'nin, Savarona'yı 2007 yılında Cannes Film Festivali devam ederken kiraladığı belirtiliyor.

DAVA, MARSİLYA'DA

Haberde söz konusu fuhuş organizasyonunun başında, uluslararası bir manken ajansını yöneten Lübnanlı Elie Nahas'ın bulunduğu bildirildi.

Aralarında Nahas ve bazı hayat kadınlarının da bulunduğu sekiz kişinin yargılanacağı Savarona davasının yakında Marsilya'da başlaması bekleniyor. Skandalın baş aktörü Mutassım Kaddafi, Sirte'de öldürülmüştü.

BU KAÇINCI FUHUŞ SKANDALI!

1931 Mart ayında denize indiğinde dünyanın en büyük yatı olan ve dört milyon dolara inşa edilen Savarona, 1938 yılında Türk hükümeti tarafından satın alınmış ve Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e tahsis edilmişti. Savarona daha sonra Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne devredilmiş, 1989'da Kahraman Sadıkoğlu tarafından 49 yıllığına kiralanmıştı. 2010 yılında da Savarona yatında fuhuş partileri düzenlendiğine ilişkin haberler çıkmış, yargılama süreci başlamıştı

KAHRAMAN SADIKOĞLU: HABERİM YOK

Savarona yatının o dönemdeki sahibi armatör Kahraman Sadıkoğlu ise Milliyet gazetesine; "Aracı firmalarla çalıştığımız için yatın kimlere kiralandığı hakkında bilgimiz yok.

Onlar bize aracı oluyor. Dolayısıyla müşterileri tanımıyoruz. Bu sebepten kiracı olan kişiler hakkında malumatımız yok" diye konuştu.

Kaynak: Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kahraman Sadıkoğlu Muammer Kaddafi Marsilya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title