Haberler

Yol kenarında ölü bulunmuştu! Telefon tamircisinin ifşa ettiği yasak aşk görüntüleri cinayete sebep olmuş

Güncelleme:

Şanlıurfa'da tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Nurdi Kazan'ın, sevgilisi Türkan K.'nın kocası ve akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Yasak aşkı ifşa eden ise Kazan'ın bozulan cep telefonunu götürdüğü tamirci olmuş. İhanetin duyulmasının ardından Türkan K. da intihar etmiş.

Şanlıurfa'da başından tabanca ile vurulan Nurdi Kazan'ın (33) öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Şüphelilerden Sedat K. cinayeti itiraf ederken, Kazan'ın Sedat K.'nin intihar eden eşi Türkan K. ile ilişki yaşadığı, bu durumun ortaya çıkması ile Almanya'ya kaçtığı, 5 gün önce döndüğü Viranşehir'de kadının eşi ve akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Viranşehir'de 4 Aralık'ta kırsal Oğlakçı Mahallesi yakınlarında yol kenarında hareketsiz yatan kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Ekipler, başından tabancayla vurulmuş kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. İncelemede, ölen kişinin Nurdi Kazan olduğu tespit edildi. Çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), 8 kişiyi şüpheli olarak gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan şüphelilerden Sedat K., cinayeti itiraf etti.

BOZULAN CEP TELEFONU İLE ORTAYA ÇIKTI

6 ay önce intihar eden Türkan K.'nin eşi olan Sedat K.'nin işlediği cinayetin ayrıntıları da ortaya çıktı. İddiaya göre; Nurdi Kazan'ın bozulan cep telefonunu götürdüğü tamircide 3 çocuk annesi Türkan K. ile ilişki yaşadığına dair uygunsuz görüntüler ortaya çıktı. Telefon tamircisi de Türkan K.'nin yakınlarına haber verdi.

İNTİHAR EDEN KADININ MEZARINA GİTTİ

Bunun üzerine Türkan K. tabanca ile yaşamına son verirken, öldürüleceğini düşünen Nurdi Kazan da Almanya'ya kaçtı. Bir süre Almanya'da kalan Kazan, 5 gün önce Şanlıurfa'ya döndü. Burada Türkan K.'nin mezarı başına giden Kazan'ı görenler, kadının yakınlarına haber verdi. Bunun üzerine kadının yakınları, mezarlık çıkışında Kazan'ı yakalayıp, götürdükleri boş arazide 2 ayrı tabanca ile başından vurarak öldürdü.

Öte yandan gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Sedat K., Mehmet Emin K., Mahsun K., Mehmet K. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Tutuklama Aile İçi Şiddet Cinayet Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Ender Aydın:

O telefoncuya denilecek O kadar çok şey varki resmen dış kapının dış mandalı sanane.ha aldatmak tabiki kötü bir şey ama insan böyle durumlarda korkmali susmali ağzını açmamali.sonucta akraban değil birşeyin değil sanane.hassas konular çok, rabbim bizi muhafaza etsin.

133
82
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

sen aldatılsan telefoncu da fark etse sana haber vermesin mi yani ?

yanıt81
yanıt44
Bekir Yıldız:

Sana haber verilsin mi istersin? bilmemek insanı kötü hissettirmez ama bilirsen neler yapacagını tahmin edemezsin.

yanıt3
yanıt3
celal ödemiş:

Telefon tamircisi ayrıca yargılanacak mı? Evet yapılan yanlış savunulamaz da, lakin tamircinin bunu ifşa etmesi de bir o kadar yanlış yaptığı sözde kahramanlık ile bir intihar, bir cinayet bir çok mahkum arkalarında yetim ve öksüz bıraktı. Resmen azmettirme şimdi kahve köşelerinde benim sayemde oldu diye kahramanlık destanları yazar

181
25
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Telefon tamircisi nin yaptığı doğru değil ama ona onu yaptıran Bir güç var öyle veya böyle ortaya çıkacak ki Adalet yerini bulsun şimdi ölende suç Yokmuş gibi davranmanın anlamı yok rabbim hiç kimseye böyle bir durumda bırakmasın

147
23
yanıtYanıtla
Hamza Yiğit:

ŞERİAT

26
44
yanıtYanıtla
o zen:

Arabistan a Yallah

yanıt22
yanıt20
Anonim:

Bilet Paran Bizden, Yeter ki gidip gelme, kelleni aldıklarını 3 5 güne telegramda izlerim zaten ben :)

yanıt3
yanıt2
cihan acar:

tamircinin, bu tür kişisel ve hassas bilgileri paylaşıp paylaşmaması, etik ve hukuki sorumluluklarını dikkate almayı gerektirir. Burada dikkate alınması gereken bazı faktörler şunlar olabilir , örnek nedir bunlar... Bireylerin Mahremiyet , Halkın Bilgi Hakkı , Hukuki Sorumluluk , Sorumluluk ve Sonuçlar..

39
7
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

almanya'ya gitmişsin işte ne diye dönersin ki? eceli çağırmış adamı resmen. hadi döndün zina yaptığın kadının mezarında ne işin var. yeşilçam bitmemiş miydi?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title