Haberler

Dilencilik yapan çocuk, zabıta aracına kilitlendi! Vatandaşlar tepki gösterdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da ramazan ayı dolayısıyla dilencillere yönelik uygulama yapan zabıta ekipleri, yakaladığı 13 yaşllarındaki bir çocuğu minibüse kilitledi.

VATANDAŞLAR KAPIYI AÇMAYA ÇALIŞTI

Bir süre araçta kilitli kalan çocuk, sıcak havadan etkilenerek araca tekme atarak ve havalandırma boşluğundan sesini duyurmaya çalıştı. Ağlayarak çevredekilerden yardım isteyen çocuğu fark edenler, zabıta minibüsünün yanına gelerek kapıyı açmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine toplanan kalabalıktakiler polisten yardım istedi. Bu yaşananlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Bir süre sonra araç başına gelen sürücü, camiye namaz kılmaya gittiğini, kısa süreli araç başından ayrıldığını söyledi. Kapısının açılmasıyla araçtan çıkan ve gözyaşı döken çocuğu çevredekiler teselli etti.

ÇOCUK ŞUBEYE TESLİM EDİLDİ

Yaşananlar sırasında çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca zabıta görevlilerine tepki gösterildi. Sosyal medya kullanıcılarının eleştirdiği olaya ilişkin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, dilencilik yaparken yakalanan çocuğun, ailesinin bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeye teslim edildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Mustafa ESMER:

Kaldirim isgali yapan buyuk magazalara, cafelere,marketlere gucunuz yetmiyor kucucuk çocukla mi egonuzu tatmin ediyorsunuz yaziklar olsun size!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title