Haberler

Arazi uğruna 2 kız kardeşini ve kadastro görevlisini katleden ağabey tutuklandı

Güncelleme:

Samsun'da miras kalan arazinin paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada Cavit Aşkın, av tüfeği ile kız kardeşi Ayşe Ergen ve Nuran Topal'ı öldürdü, kadastro görevlisi Mert Işık ve yeğeni Murat Ergen'i yaraladı. Işık hastanede hayatını kaybederken olayın ardından kaçan Cavit Aşkın ise tutuklandı.

Samsun'un Terme ilçesinde miras kalan arazi nedeniyle çıkan tartışmada Cavit Aşkın'ın (66), av tüfeği ile öldürdüğü kız kardeşi Ayşe Ergen (60) ve Nuran Topal (47) ile kadastro görevlisi Mert Işık (30) son yolculuklarına uğurlandı. Olayda ağır yaralanan yeğen Murat Ergen'in (40) yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Cavit Aşgın'ın uyuşturucu, darp ve tehdit suçlarından sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Yakalanan Aşkın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MİRAS KAVGASI

Samsun'un Terme ilçesinde annelerinin geçen aylarda vefat etmesi sonrasında Akçaykaracalı Mahallesi'nde miras kalan arazi nedeniyle Cavit Aşkın ile kız kardeşleri Ayşe Ergen ve Nuran Topal arasında anlaşmazlık çıktı. 8 kardeş olan ve annelerinden kalan araziyi eşit şekilde bölüşmek isteyen Aşkın, Ergen ve Topal, kadastro görevlisi ile arazilerine geldi. İddiaya göre kişi başına 350 metrekare düşecek arazide yapılan kadastro çalışması sırasında Cavit Aşkın, arazilerin kendisine bırakılmasını ve karşılığında da para vermek istediğini kardeşlerine iletti. Ancak Ayşe Ergen yapılan teklifi kabul etmeyerek, arazinin eşit miktarda herkese verilmesini istedi.

Samsun'da Miras Tartışması Kanlı Bitti: 3 Ölü, 1 Yaralı

3 ÖLÜ

Evli ve 6 çocuk babası olan Cavit Aşkın, arazi ölçümü yapıldığı sırada kardeşler arasında yeniden tartışma çıkması sonucunda yanında getirdiği av tüfeği ile Ayşe Ergen ve Nuran Topal'a ateş etti. O sırada orada bulunan Ayşe Ergen'in oğlu Murat Ergen ve kadastro görevlisi Mert Işık da yaralandı. Kız kardeşler olay yerinde Işık ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Samsun'da Miras Tartışması Kanlı Bitti: 3 Ölü, 1 Yaralı

YARALI YEĞENİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ağır yaralı olarak Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan Murat Ergen'in yoğun bakım servisindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayın ardından kaçan Cavit Aşkın, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı'nın çalışmaları sonucunda yakalandı. Aşkın'ın daha önce uyuşturucu, tehdit ve darp gibi farklı suçlardan sabıkasının bulunduğu ve yaklaşık 1 yıl önce de cezaevinden çıktığı yargılamasının da devam ettiği belirtildi.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu'nda bulunan Ayşe Ergen, Nuran Topal ve Mert Işık'ın cenazeleri yakınları tarafından alındı. Ayşe Ergen, Terme ilçesi Akçagün Mahallesi'ndeki evinin önünde kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında defnedildi. Ergen'in kardeşi Nuran Topal'ın cenazesi ise defnedilmek üzere İstanbul'a götürüldü. Kadastro görevlisi evli ve bir çocuk babası Mert Işık ise Terme ilçesi Hürriyet Cemevi'nde kılınan cenaze namazı sonrası Taşlık Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Cavit Aşkın, bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun'da Miras Tartışması Kanlı Bitti: 3 Ölü, 1 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Ergen Mert Işık Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Murat Vural:

Bunun gibi tüm uyuşturucu madde bağımlıları ve satıcıları toplumun huzurunu ve güvenliğini bozan insanlardır . Bunların görüldüğü yerde öldürülmesi gerekiyor toplumun huzuru ve mutluluğu ve güvenliği için . Bunlara acırsanız sizin çocuklarınıza asla acımazlar . O yüzden bunların bir şekilde yok edilmesi gerekiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title