Haberler

Kardeşler arasındaki miras kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Güncelleme:

Samsun'da kardeşler arasında çıkan miras kavgasında ağabey Cavit A., 2 kız kardeşi, yeğeni ve kadastro görevlisine ateş açtı. 2 kız kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, yeğen ve kadastro görevlisi ise ağır yaralandı. Kadastro görevlisi hastanede hayatını kaybetti.

Samsun'un Terme ilçesinde miras meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada ağabey, 2 kız kardeşini tüfekle vurarak öldürdü, yeğeni ve kadastro görevlisini ağır yaraladı. Ağır yaralanan tapu kadastro görevlisi Mert Işık da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Olay, ilçeye bağlı Akçaykaracalı Mahallesi Yavuzlar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cavit A. (70), Ayşe Ergen (60) ve Nuran Topal (47) isimli kardeşlerin anneleri bu yıl içerisinde vefat etti. Sonrasında kardeşler arasında anneden kalan mirasın paylaşımı nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Yerlerin ölçümünü yaptırmak için kadastro görevlisi getiren kardeşler arasında tartışma çıktı. Kız kardeşlerin evinin önünde çıkan tartışmada Cavit A., yanında bulunan pompalı tüfekle kız kardeşleri Ayşe Ergen ve Nuran Topal ile yeğeni olan Murat Ergen (44) ve kadastro görevlisi Mert Işık'a ateş açtı.

Samsun'da miras kavgası: 2 ölü, 2 ağır yaralı

2 KIZ KARDEŞ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Vücutlarının çeşitli bölgelerine kurşunların isabet ettiği iki kız kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, Murat Ergen ve kadastro ölçüm görevlisi Mert Işık ağır yaralandı.

Samsun'da miras kavgası: 2 ölü, 2 ağır yaralı

ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından önce Çarşamba Devlet Hastanesine, ardından Samsun'daki hastanelere sevk edildi. Hayatını kaybeden iki kız kardeşin cesetleri ise Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tedavi altındaki yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Tapu kadastro görevlisi Mert Işık da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan 70 yaşındaki Cavit A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.Cavit Aşkın, bir süre sonra jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da miras kavgası: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Hamit Gündoğdu:

Kadınlar hak olan mirası devletin kadostra memurunu getirip paylaşım yapmak istemelerine bile direnen huysuz bir ihtiyar da olsa bence 70 yaşında olması bile sorun olmadan idamla yargılanması gerekiyor.

94
4
yanıtYanıtla
Babilya :

Karadenizde kızlar hak sahibi olamazlar.Adaletin böylesi.Ortak paydanın bulunması devlet kanalıyla olmalı.

65
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

keşke milletin malını çalan çırpan israf eden eşe dosta yandaşa peşkeş çekenden bunlara bilerek arka çıkanlardanda böyle korusanız.. kendi malınız oldumu babanızın oğlunu tanımıyor birbirinizi boğazlıyorsunuz ama sıra milletin malına geldiğinde çalıyor ama çalışıyorlar diyor sahip çıkmıyorsunuz

49
8
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Burda bile siyaset yapıyon gizli gizli sade kişi,biliyon mu partinin illerinde neler döndüğünü biz hizmet görmüyoruz mesela bunları yazsana kardeşim ama yok iki kanal var izle onları alamanyadan

yanıt0
yanıt0
Mustafa Aldemir:

Ölen kişilerin mirasını devlet hemen paylaştırması lazım mal paylaşımı yaparken geçmiş tasarruflara da bakacak mal kaçırma olmuş mu devlet bu sorumluluğu alırken yapmış olduğu masrafları mirastan alabilir bu sayede kimse küsmeden ölmeden sorun çözülür.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title