Haberler

Sakarya Üniversite Öğrencisi Yolun Karşısına Geçerken Öldü

Üniversite öğrencisi yolun karşısına geçerken öldüSAKARYA'nın Pamukova İlçesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Gamzenur Vural hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Üniversite öğrencisi yolun karşısına geçerken öldü

SAKARYA'nın Pamukova İlçesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Gamzenur Vural hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza gece saatlerinde, D-650 Karayolu Gökgöz Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Sakarya istikametine giden 24 yaşındaki Mehmet Bora idaresindeki 34 YB 8774 plakalı hafif ticari araç yolun karşısına geçen Gamzenur Vural'a çarptı. Çarpmanın şiddeti ile Gamzenur Vural'ın sol bacağı koptu. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Gamzenur Vural'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sakarya Üniversitesi Geyve Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu öğrencisi Gamzenur Vural'ın cesedi morga kaldırıldı.

Mehmet Bora genç kızın bir anda yola fırladığını ve duramadığını belirterek, "Yol kenarından bir anda önüme çıktı. Frene basıncaya kadar genç kıza vurdum. Kaza sonrası hemen aracımdan inip yaralıysa hastaneye kaldırayım diye düştüğü yere koştum ama maalesef yapılacak bir şey yoktu ölmüştü" dedi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bora Pamukova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title