Haberler

Sakarya Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Güncelleme:

Fethiyespor'da hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Sakaryaspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Pazar günü oynanacak maçta kart cezalısı Murat Türkkan, Onur Okan ve Halil Karataş forma giymeyecek. Kafile bu maç için Cumartesi sabah saatlerinde Sakarya'ya gidecek.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 23'üncü hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak. Fethiyespor ilk yarıda Fethiye'de oynanan maçta 3-1 mağlup ettiği Sakaryaspor ile bu kez Sakarya Atatürk Stadında karşılaşacak.

35 puanla 5'inci sırada yer alan Fethiyespor Sakarya deplasmanından 3 puanla dönerek Kahramanmaraşspor karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Çalışmalarını bu yönde sürdüren Fethiyespor'da antrenmanlar Cuma gününe kadar Fethiye'de devam edecek. Salı günü yapılan düz koşunun ardından dar alandaki maçla tamamlanan antrenmanın ardından Çarşamba günü sabah saatlerinde ağırlık çalışması yapıldı. Çalışmalar akşam saatlerinde yapılacak idmanla devam edecek.

Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayarak kaybedilen maçın telafi edileceğini belirten Başkan İsmail Öztürk "Hafta sonunda çok şanssız bir günümüzdeydik. 5-6 futbolcumuz yüzde 50 bile oynamadı. Şimdi şapkayı önümüze koyup düşünme zamanı. Bu mağlubiyetten gereken dersleri çıkartmalıyız. İşimizi icra ederken şımarmayacağız, havaya girmeyeceğiz önemli olan bunun sonuna ulaşmak. Bu tip kazalar olabiliyor. Pazar günü oynanan maçta yapmış olduğumuz yanlışları telafi ederek yolumuza devam edeceğiz. Lig uzun bir maraton. Oynanmamış 11 maç daha var. Önümüzde ilk olarak Sakaryaspor maçı var. Bu maç bizim için her maç gibi önemli. Deplasmanda kazanarak bu uzun maratona devam edeceğiz" dedi.

Sakaryaspor maçında galip gelerek mağlubiyeti unutturmak istediklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz "İyi hazırlandığımız bir maçı kaybettik. Kırmızı kart dengemizi bozu. Bu maçı unutup Sakaryaspor karşılaşmasına odaklanmalıyız. Galibiyetle dönüp kendimizi affettireceğiz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz" dedi.

Pazar günü Sakaryaspor ile oynanacak maçta Lacivert-beyazlı takımda, kırmızı kart cezalısı Halil, sarı kart cezalıları Onur Okan ve Murat Türkkan forma giymeyecek. 3 Mart Pazar günü Sakarya Atatürk Stadında oynanacak müsabaka 13.30'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Türkkan Fethiyespor Sakaryaspor Onur Okan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title