Haberler

Cinnet getiren polis, karısını ve kızını silahla öldürüp intihar etti

Güncelleme:

Sakarya'da cinnet getiren polis, karısını ve kızını silahla öldürüp annesini ağır yaraladıktan sonra intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde cinnet getiren komiser; kızını, eşini ve annesini vurduktan sonra intihar etti. Dehşet veren olayda komiser ve kızı olay yerinde, eşi hastanede hayatını kaybetti.

Cinnet getiren polis, karısını ve kızını silahla öldürüp intihar etti

TARTIŞMA SIRASINDA CİNNET GETİRDİ

Olay, Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Geyve'de komiserlik yaptığı öğrenilen İlker Tarık Ünal, boşanma aşamasındaki eşiyle konuşmak için eve geldi. Tartışma sırasında cinnet getiren komiser; kızını, eşini, kendi annesi N. Ünal'ı silahla vurduktan sonra intihar etti.

Cinnet getiren polis, karısını ve kızını silahla öldürüp intihar etti

KARISI VE KIZI OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Dehşet veren olayda komiser ve kızı olay yerinde, eşi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan komiserin annesinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Cinnet getiren polis, karısını ve kızını silahla öldürüp intihar etti

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Cinnet getiren polis, karısını ve kızını silahla öldürüp intihar etti

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sakarya Güncel Haberler

500

Yorumlar (70)

ALPER CAN:

Bı adamları nasıl polis yaptınız ya da bu duruma nasıl geldi

164
320
yanıtYanıtla
Cabbar kar:

Vicdan, merahametimizi , siyasetten uzak tutalım. İnsanlar ekonomik sebepten evladını öldürmez. İki iş yaparım ailemi bakarım.

yanıt152
yanıt40
Medem:

Ya manyak manyak konuşmayın akıllı olun biraz komiser diyor komiserin aldığı aylığı biliyor musun eğer o geçinemiyorsa asgari ücret alanlar o zaman her gün ölüp ölüp dirilmesi lazım.

365
56
yanıtYanıtla
Yasemin Nalcı:

makarnacı dayı .o kadar intihar var haberlere yansımıyor ki;ama sen ekmek arası makarnanı al salona uzan ve uzaya çıkışımızı seyret

yanıt89
yanıt160
Hakan Ertem:

Yasemin trolü adam haklı. İşinize gelmedimı insanları yaftalarsınız. Ceviz kadar beyninizle utanmadan heryerde konuşur yorum yaparsınız. Kafan basmıyor bari sus aklı var sansınlar.

yanıt99
yanıt34
mahalle sakini:

Yasemin sen çok uzandın belli ki bu işleri biliyorsun. Sizin kitle böyle bir kitle alışıksınız.

yanıt55
yanıt28
esrefpasali:

olup,olup diriliyorlar zaten .........10bin alan emekli ne yapiyor dusundunmu? empati yap, emekli oldugunu dusun evinde olsun nasil gecinilir? yaslisin is verende yok, is te yok,,

yanıt10
yanıt7
Emrah Kurt:

ben de 1 yıl önce boşandım. Boşanma aşamasında insanın aklına neler geliyor. Polis abiyi çok iyi anlayabiliyorum. Yaptığını doğru bulmuyorum ama insanın psikolojisi taş gibi olması gerekiyor ki bu zaman dilimini atlatabilsin.

278
36
yanıtYanıtla
esrefpasali:

yasayan bilir dogrudur, beyni olan bu benim basima gelsedi diye dusunur, dusunmeye calisir, yorumlariniz cok acimasiz,,,herkes icinde oldugu zoru yorumluyor...

yanıt12
yanıt4
sukruckmk:

RABBİM KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN RABBİM HERKESE AKIL FİKİR VERSİN ÇOK KÖTÜ BİR ÖLÜM RABBİM TEKRARINI YAŞATMASIN ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMETİYLE MUAMELE ETSİN

247
9
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title