Haberler

Ritim Atölyesi'nden Muhteşem Konser

YALOVA'da 'Aksa ile Gelişim Atölyesi çerçevesinde dünyaca ünlü vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz tarafından eğitilen öğrencilerin konseri büyük beğeni topladı.

YALOVA'da 'Aksa ile Gelişim Atölyesi çerçevesinde dünyaca ünlü vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz tarafından eğitilen öğrencilerin konseri büyük beğeni topladı.

Yalova'da bulunan dünya devi Aksa Akrilik, Okay Temiz'in 'Ritim Atölyesiö eğitimlerini Yalovalı öğrencilerle buluşturdu. Proje kapsamında 3 ay boyunca Okay Temiz'den perküsyon eğitimi alan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu, Kılıç Ortaokulu ve Hürriyet Ortaokulu öğrencileri, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde muhteşem bir konser verdi. Öğrenciler, ailelerinin de izlediği gösteride, klasik caz ritimlerini geleneksel Türk ritimleriyle buluşturan eserlerde ritim tuttu ve hünerlerini sergiledi. 11-13 yaş aralığındaki 75 öğrenciden oluşan ekibin konseri öncesi konuşan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, 'Böyle bir organizasyona imza atan Aksa'yı yürekten kutluyorum. Seneye bu organizasyonda birlikte çalışmayı da çok isteriz. Okay Temiz gibi büyük bir ustayı Yalova'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" ifadesini kullandı. Güner'in ardından söz alan Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Dal ise şunları kaydetti: 'Aksa ile imzaladığımız Okay Temizle Ritim Atölyesi projesi kapsamında düzenlenen organizasyonunun bugün ilk konserini izleyeceğiz. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak talep edilen her konuda destek verdik. Öğrencilerimiz dünyaca ünlü ustamız Okay Temiz'le birlikte çalıştılar. Biz sadece öğrencilerin akademik başarısını değil, sosyal, sportif ve sanatsal yönlerini geliştirmesini de önemsiyoruz. Öğrencilerimiz bugün burada çok güzel bir çalışmayı bizler için sergileyecekler. Aksa'yı da bu tür sanatsal faaliyetlere destek verdiği için kutluyoruz. Ancak biz Aksa'nın ilimizde bir spor lisesi ve bir güzel sanatlar lisesinde de yer almasını istiyoruz. Zira Aksa çok büyük bir kuruluş. Kamuoyundan da böyle bir beklenti var." Konser esnasında konuşan Okay Temiz ise, 'Biz bu çalışmaları okullarda yapmaya ve ritim ekiplerini okullarımızda da yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Türkiye'de bu konuda ciddi destek görüyoruz. Aksa da bu konuda öncü bir kuruluş. Onların verdiği eşsiz desteklerle bugün 75 öğrencimizden oluşan bu ekiple karşınızdayız. Umarız aylar süren çalışmalarımız sonrasında ortaya çıkan eseri beğeneceksiniz. Biz çalışmalarımızı sürdürecek ve öğrencilerimize ritmi sevdirmeye devam edeceğiz diye konuştu. Ardından öğrencilerden oluşan ekiple birlikte salonu dolduranlara unutulmaz bir ritim konseri sunan Okay Temiz ve öğrencileri, tam not aldı. Konser sonrasında öğrenciler Okay Temiz'e plaket takdim etti. - Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Raif Dinçkök Hürriyet Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title