Haberler

Reşadiye'de Kayıp 2 Çocuktan 6 Gündür Haber Yok (2)

Ak PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ COŞKUN ÇAKIR REŞADİYE'DE AK Parti Grup Başkanvekili Tokat Milletvekili olan Coşkun Çakır, kayıp 2 çocuğun bulunması için yürütülen çalışmaları yerinde incelemek için Reşadiye'ye geldi.

Ak PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ COŞKUN ÇAKIR REŞADİYE'DE

Ak Parti Grup Başkanvekili Tokat Milletvekili olan Coşkun Çakır, kayıp 2 çocuğun bulunması için yürütülen çalışmaları yerinde incelemek için Reşadiye'ye geldi. Tokat Valisi Cevdet Can ile birlikte ilçeye gelen Coşkun Çakır'a ilk olarak Kaymakam Faruk Erdem, devam eden çalışmalar hakkında son bilgileri verdi. Coşkun Çakır ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra çalışmaların yoğunlaştırıldığı ve çocukların en son görüldükleri Kelkit Çayı kenarına geldi. Burada açıklamalarda bulunan Coşkun Çakır, devletin tüm imkanlarını kullanarak kayıp iki çocuğun arama çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, şöyle dedi:

"Reşadiye'nin kuzeyi, kuzey doğusu ve kuzey batısı karadan arandı. Bildiğiniz gibi Çermik Mahallesi ve kaplıcaya doğru olan alan iyice tarandı. Artık taranmayan bir yer kalmadı. Ardından Akçakolay ve Altıparmak tarafı detaylı bir şekilde tarandı, şimdi de üçüncü olarak Molcağız tarafı taranmaya başlandı. Bununla birlikte hemen ilk günden itibaren şehrin merkezindeki inşaat alanları, sote noktalar, düşebileceği, saklanabileceği, gizlenebileceği bütün aklımıza gelebilecek noktala tarandı. Ama başından itibaren uzman arkadaşlarımızın ihtimal verdiği, yoğunlaşmış olduğu yer ise Kelkit Çayı. İlk günden itibaren ırmak boyu üzerince HES barajına kadar buranın tamamı tarandı ve taranmaya devam ediyor. Şu anda da uzman arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Maalesef şu ana kadar henüz bir ipucuna ulaşabilmiş değiliz. Ama çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmekte. Hiç bir boşluğu bırakmıyoruz, her ihtimali değerlendiriyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Coşkun Çakır Reşadiye AK Parti Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title