Haberler

PLATİN Ağustos Sayısı Bayilerde

Güncelleme:

PLATİN Ağustos Sayısı; İnşaat ve Çağrı Merkezleri özel ekleriyle birlikte bayilerde…

Her ay ekonomi ve iş dünyasına yeni bir soluk getiren PLATİN Ağustos sayısında da özel röportajları, içeriği ve ekleriyle okuyucusuyla buluşuyor.

DOĞANIN 3.8 MİLYAR YIL İÇİNDE GELİŞTİRDİĞİ STRATEJİLERDEN İLHAM ALAN BİYOMİMİKRİ DİSİPLİNİ

Doğanın sınırlarını, canlıların var olma mücadelesini, kendilerini koruma güdülerini ve yapısal özelliklerini analiz ederek bu verileri tasarımdan üretime kadar her aşamada iş planlarının merkezine yerleştiren markaların açık ara öne geçeceği yepyeni bir dünyanın eşiğindeyiz. Doğadan öğrenen ve bu öğretiler doğrultusunda sürdürülebilir çözümler tasarlayan biyomimikri disiplini, iş dünyasinda 2000'li yıllardan bu yana aktif olarak kullanılsa da, özellikle son 5 yılda büyük bir ilerleme kaydetti. Geleceğin en verimli, kârlı, rekabetçi ve sürdürülebilir markaları, biyomimikri odaklı iş süreçleri geliştiren markalar olacak… Türkiye'nin en dinamik aylık ekonomi dergisi PLATİN Biyomimikri disiplinini kapağına taşıyor.

SPK BAŞKANI DR. VAHDETTİN ERTAŞ: "TÜRKİYE EKONOMİSİ YAŞANILAN SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKACAK"

Türkiye'de son dönemdeki altyapı projeleri başta olmak üzere mega yatırımların olduğu bir ortamda finansman ihtiyacının olduğu bir gerçek. Bunun için de sermaye piyasalarının daha çok ön plana çıkacağını belirtebiliriz. Sermaye Piyasasi Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş'ın halka arz beklentilerinden Forex piyasalarına, Merkez Bankası faiz indirimlerinden Brexit ve 2023 hedeflerine, yaşanılan darbe kalkışması ve alınan ohal kararının piyasalar üzerinedeki etkisine kadar geniş bir skalada değerlendirmeleri PLATİN Ağustos sayısında.

YENİ LÜKS, MARKALARA PAZARLAMA İLETİŞİMİNDE YENİ BİR REKABET ALANI YARATIYOR

Artık lüks, paranın satın alabileceği üst segment markaların ya da bireylerin yaşamını kolaylaştıran vip hizmetlerin bir yansıması olmaktan çıktı. 21'inci yüzyılda lüksün tanımı boyut değiştirerek, müşteriyi şaşırtan, mutlu eden, özel ve ayrıcalıklı olduğunu hissettiren farklı deneyimlere yöneldi. Satın alma gücü hâlâ çok etkili olsa da artık pek çok kişi harcama yaparken, alacağı hizmetin kendisine nasıl sıra dışı bir deneyim yaşatacağını sorguluyor. Yeni Lüks'te gelinen son nokta PLATİN'de.

ENDÜSTRİ 4.0, ŞİRKETLERİN YENİ YÖNETİM ORGANİZASYONUNU VE YÖNETİCİLERİN GÜNDEMİNİ BELİRLEYECEK

Sanayi devriminin başlangıcına baktığımızda 18'inci yüzyılın sonlarında fabrikalarda buhar gücüyle çalışan makinelerin olduğunu görüyoruz. 20'nci yüzyılın başlarında ise elektrik enerjisi ile seri üretim mümkün hale geldi ve 1970'lerden sonra bilgi teknolojileri ile sanayide otomasyon yaygınlaştı. Şimdi ise dördüncü aşama olan dördüncü sanayi devrimi yani Endüstri 4.0 kavramından bahsediyoruz… Endüstri 4.0 detaylarıyla PLATİN Ağustos sayısında.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Vahdettin Ertaş Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title