Haberler

Pharmasea'de İlber Ortaylı, Fatih Portakal Rüzgarı Esti

Güncelleme:

Bu seneki özel konukları Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal ve ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı olan kongre 5-8 Ağustos tarihleri arasında 1200 kişilik kruvaziyer Nefeli gemisinde gerçekleştirildi.

3. Phamasea Gemide Eczacılık Kongresi bu yıl da eczacıları bir araya getirdi. 400'ü aşkın eczacı ve ailesinin katılımıyla gerçekleştirilen Pharmasea'ye ayrıca Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak ve 7 eczacı odası başkanı katıldı.

Bu yıl 3.sü düzenlenen Pharmasea Gemide Eczacılık Kongresi eczacılara yine hem eğlenme hem de öğrenme fırsatını bir arada sundu. Birbirinden değerli hocaların güncel konular ile ilgili yaptıkları sunumlar ve konuk konuşmacı Fatih Portakal ile Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın yaptıkları panel büyük ilgi gördü.

Fatih Portakal: "Etkili iletişimin kaynağı samimiyet ve doğallık"

Farklı tarzı ile beğeni toplayan Fox Tv Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, "Haber Sunuculuğu ve Etkili Konuşma Sanatı" konusunda bir sunum yaptı. Portakal, etkin iletişimin kaynağının samimiyet ve doğallık olduğunu vurguladı.

Ortaylı ve Portakal, Ülke gündemini ve tarihi gerçekleri masaya yatırdı

Kongrenin konuk konuşmacısı olan Fatih Portakal ve İlber Ortaylı "Ülke gündemi ve tarihi gerçekler" adlı ortak bir oturum yaptı. Karşılıklı soru cevap şeklinde yapılan oturumda Fatih Portakal ve eczacılar sordu İlber Ortaylı cevapladı. Ortaylı, eğitim sistemindeki sorunlara da değindi ve okullardaki eğitim kalitesinin artması gerektiğini vurguladı.

Başkanlar mesleğin geleceğini konuştu

Kongreye katılan eczacı odası başkanları ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, "Başkanların Perspektifinden eczacılığın geleceği" adlı panelde mesleğin geleceğini konuştu ve eczacıların sorularını yanıtladı. Yapılan panelde Ecz. Erdoğan Çolak, "Tüm dünya gibi Türkiye'de değişiyor. Tüm meslekler gibi eczacılıkta değişiyor. Bu değişime hazır olmalıyız ve ayak uydurmalıyız" dedi.

Kongrenin bilimsel ayağında 8 sunum yapıldı

İlk yapıldığı 2015 yılından bu yana bilimsel kongre başkanlığını Prof. Dr. Ekrem Sezik'in yürüttüğü kongrede bu yıl 8 farklı konuda eğitim yapıldı. Konusunda yetkin kişiler tarafından yapılan sunumlarda güncel konular ele alındı. Kongre bilimsel programının detayları şu şekilde gerçekleşti:

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Portakal İlber Ortaylı Erdoğan Çolak Fox Tv Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title