Haberler

Bunları denetleyen yok mu? Açık kasa kamyonda taşınan beton, araçların üzerine döküldü

Güncelleme:

İstanbul'da şoförünün ani fren yapmasıyla hafriyat kamyonundaki beton, park halindeki servis minibüsüne ve yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine döküldü. Kamyon şoförü olay yerinden kaçarken betonun mikser yerine açık kasa kamyonda taşınması pes dedirtti.

İstanbul Pendik'te şoförünün ani fren yapmasıyla hafriyat kamyonundaki beton, park halindeki servis minibüsüne ve yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine döküldü. Kazada yaralanan olmazken, kamyon şoförü durmadan olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

HEM MİNİBÜSE HEM OTOMOBİLE BETON DÖKÜLDÜ

Dün öğle saatlerinde Pendik Kurtköy Mahallesi'nde beton yüklü hafriyat kamyonu, cadde üzerinde ilerlediği esnada park etmek üzere olan araca çarpmamak için ani firen yaptı. Kamyonun dorsesindeki beton, park halindeki servis minibüsü ile seyir halinde bulunan otomobilin üzerine döküldü. Park halindeki servis minibüsüne de vuran hafriyat kamyonunun şoförü, olay yerinde durmadan kaçtı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu. İhbar üzerine adrese polis ve belediye temizlik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken, servis minibüsünde hasar meydana geldi. Polis ekipleri kaçan şoförü yakalamak için çalışma başlattı.

Pendik'te Hafriyat Kamyonu Beton Döktü, Şoför Kaçtı

"YASAL OLMAYAN BİR DURUM"

Görgü tanığı Volkan Altaş, "Dükkanımı açmak için yeni gelmiştim. Tam o sırada fren sesi geldi. Eczanenin önünde küçük bir kamyonet oraya yanaşmaya çalışırken, arkadan gelen beton yüklü kamyon ani fren yaptı. Üstündeki dökme beton yüklemiş; bu arada tabii yasal olmayan bir şey, araçların üzerine komple döküldü. Yoldan geçen araçlar da var. Onlar hasar gördü mü görmedim, onlar panikle gittiler. Servis minibüsünün aynası komple kırıldı. Ağabeye de söyledik, aracını yıkamaya götürdü. Tabii durmadı. Yani o an sadece o frene bastı, bir yavaşlar gibi oldu, yürüdü gitti. Polis ekipleri ve temizlik görevlisi arkadaşlar geldi. Sürekli burada kaza oluyor. Yani bizim yetkililerden ricamız buraya bir kırmızı ışık ya da set koymalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu

Pendik'te Hafriyat Kamyonu Beton Döktü, Şoför Kaçtı

O ANLAR KAMERADA

Hafriyat kamyonunun üzerindeki betonun döküldüğü an ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hafriyat kamyonunun ani fren yaptığı esnada içerisinde bulunan betonun yola, minibüs ile otomobil üzerine döküldüğü görülüyor. Hafriyat kamyonu ise durmayıp olay yerinden uzaklaşıyor.

Pendik'te Hafriyat Kamyonu Beton Döktü, Şoför Kaçtı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Güvenlik Kamerası Trafik Kazaları Belediye 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

mehmet orhan:

bizim ülkemizin en büyük problemi herhangi bir konuda denetim olmaması

138
4
yanıtYanıtla
Export 86:

Hindistan'da sıradan bir gün

131
4
yanıtYanıtla
Demir Acer :

oha gercekten oha bu ne la kamyona beton yukleyen beton firmasi sonsuza denk muhurlenmeli

106
2
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Bu olayları düzenli şekilde sadece iki ülkede görebilirsiniz. 1. Hindistan 2. Türkiye

87
3
yanıtYanıtla
Halit:

yandaki darbe paslanmış yeni değildir ama betonun basıncıyla ayna gitmiş en ağır cezayı hak ediyor

32
0
yanıtYanıtla
Vatandaşın Sesi:

Arabaya verdiği zarar ayrı, yola verdiği zarar apayrı. Bunun mikserde taşınıp sürekli ince ince akıtan ve yolları mahveden versiyonları da var. Yıllardır hiç değişmedi, değişecek gibi de değil.

11
0
yanıtYanıtla
Orhan Kara:

Ülkenin neresinde olursa olsun bütün yollarda beton mikserlerden dökülen beton parçaları yolları engebeli hale getirdi.Bir allahın kulu bunlara dur demiyor.Bu betonu kamyonla taşımak nedir bundan yapılacak inşaatta dairesi olan insanlar o deirelere taşınmasınlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title